Slik ble det imidlertid ikke ..!
Positivt med hotellet:
- store rom
- stort kjøleskap med fryser
- fint bassengområde
Negativt med hotellet:
- det lukter kloakk (!!) på rommet(6.etg), på badet, i gangen og i resepsjonen
- da vi ankom og akkurat hadde slått oss til på rommet oppdaget vi at begge toalettene hadde stivnede, gule urinflekker på toalettringen og det var hår på gulvet både på badet og i stua... videre kom manager med vaskedamen på slep og lurte på hva som var problemet. Her ble vi sittende på rommet mens vaskedamen forsøkte å rengjøre for så å be om bekreftelse på arbeidet.
- det er langt til sentrum og det tar lang tid å få tak i transport, som for øvrig er relativt dyrt
- det er ikke håndsåpe på badet
- vi fikk ikke nye håndklær når de vasket rommene våre og tok med seg de skitne
- vi måtte be om ny rull toalettpapir i resepsjonen
- sluket i dusjen var helt tett
- det var bare varmt vann i den ene dusjen
- det var bare 8 solsenger ved bassenget (ikke nok til potensielt 200 gjester!)
- i...Vi er tre venner på tur og bodde her i 2 døgn som de første dagene av vårt ferieopphold i Thailand. Hotellet som er helt nytt skulle gi oss noen fine dager rundt nyttår. Bildene og anmeldelsene skulle tilsi at oppholdet skulle bli problemfritt og avslappende.
Slik ble det imidlertid ikke ..!
Positivt med hotellet:
- vi fikk ikke nye håndklær når de vasket rommene våre og tok med seg de skitne
- vi måtte be om ny rull toalettpapir i resepsjonen
- sluket i dusjen var helt tett
- det var bare varmt vann i den ene dusjen
- det var bare 8 solsenger ved bassenget (ikke nok til potensielt 200 gjester!)
- i baren ved bassenget hadde de ikke vekslepenger, slik at du hver gang måtte tipse ufrivillig
- det var bare mulig å få ett nøkkelkort, selv når vi var tre venner på tur ..
- personalet kan ikke sies å være fra det såkalte smilets land. Her er det ikke hjelp å få.. og engelskferdighetene, vel .... tegnspråk egner seg bedre
- selv om hotellet er nytt, ser det ut til å ramle fra hverandre allerede. Løse fliser, skeivt gulv og limflekker overalt tyder på dårlig håndverksarbeids.
- frokosten... hvilken frokost? Tørre loffskiver med smør og syltetøy, og maur i juicen.
- ubrukelig balkong
- koppestellet ble ikke vasket ved romrengjøring og rommet var ikke utstyrt med oppvaskkost og vaskemiddel ..
- ved romrengjøringen ble søppelspannet på toalettet tømt, med den samme posen ble brukt om igjen..
- airconditionet bråker som et uvær ...
- det er masse skapplass, men ingen mulighet til å henge opp ting noe sted...?
Etter bare to dager i dette kloakkhullet, var vi mer slitne og ufreshe da vi dro enn da vi ankom hotellet etter en lang flytur fra Norge. Vi har alle tre vært i Thailand tidligere og vet hva vi kan forvente av både service og prisnivå. Dette hotellet er en forferdelig skuffelse og svarer hverken til forventningene eller prisnivå. Vi vil fraråde å booke dette hotellet på sterkeste! Mer
Vis mindre