Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve PhraNang Cave Beach på
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Phranang er en fin og mindre strand en Railey. Det går en sti imellom og tar ca 15 min.

På Phranang kan du ligge i skyggen under trærne og kjøpe mat fra båtene.

I tillegg kan du se på de som klatrer i fjellveggen.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, RebeckaAnna
Anmeldt 3. september 2018

En tar "longtail" båt fra stranden i Ao Nang ut til øyene. Prah Nang er en av flere flotte øyer rett utenfor kysten. Det spesielle med PhraNang Cave Beach er en grotte på øyen som er full av fallos symboler. Her kommer "de innfødte" og ber om fruktbarhet og tenner lys og røkelse.
Like i nærheten av grotten er det en bratt og relativt høy fjellvegg der en klatresele lære interesserte fjellklatring.
Er en i o Nang er det er "must" å ta noen turer ut til de fantastisk flotte øyene.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, JBE_13
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Du må innom sånn er det bare. Ser du bort fra at du ikke er alene kan du forestille deg real sydhavs idyll.
Gøy for barna, det oppleves noe spennende med «huler» og noe annet enn en vanlig strand.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 579hildeg
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Et veldig bra sted for soling og bading. Det er også kjempegod mat der ute. 10 min med thaibåt. 200bath tur retur. Må absolutt prøves. Ta med solkrem.

Dato for opplevelse: februar 2018
3  Takk, SteinMagneB
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Nydelig strand. Kort vei fra Ao Nang beach. 10-15min med longtail boat. 100bath pr. Person en vei. Får kjøpt billett til begge veier samtidig. Bare å hoppe på en båt hjem. Veldig folksomt, lønner seg å være der tidlig. Kan gå fra railey beach og rundt øya til phranag. Må oppleves. Aper og grotter rundt på øya.

Dato for opplevelse: januar 2018
2  Takk, Barbro b