Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Tur med 4 øyer med tradisjonelle longhalebåt fra Krabi
151

Bestill på forhånd
fra
USD 30,73
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve PhraNang Cave Beach på
fra USD 30,73
Mer informasjon
fra USD 36,88
Mer informasjon
fra USD 95,27
Mer informasjon
fra USD 60,27
Mer informasjon
Anmeldelser (6 336)
Filtrer anmeldelser
6 336 resultater
Vurdering fra reisende
3 374
2 012
698
173
79
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 374
2 012
698
173
79
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 6 336 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Phranang er en fin og mindre strand en Railey. Det går en sti imellom og tar ca 15 min.

På Phranang kan du ligge i skyggen under trærne og kjøpe mat fra båtene.

I tillegg kan du se på de som klatrer i fjellveggen.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, RebeckaAnna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. september 2018

En tar "longtail" båt fra stranden i Ao Nang ut til øyene. Prah Nang er en av flere flotte øyer rett utenfor kysten. Det spesielle med PhraNang Cave Beach er en grotte på øyen som er full av fallos symboler. Her kommer "de innfødte" og ber om fruktbarhet og tenner lys og røkelse.
Like i nærheten av grotten er det en bratt og relativt høy fjellvegg der en klatresele lære interesserte fjellklatring.
Er en i o Nang er det er "must" å ta noen turer ut til de fantastisk flotte øyene.

Dato for opplevelse: desember 2017
Takk, JBE_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Du må innom sånn er det bare. Ser du bort fra at du ikke er alene kan du forestille deg real sydhavs idyll.
Gøy for barna, det oppleves noe spennende med «huler» og noe annet enn en vanlig strand.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 579hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Et veldig bra sted for soling og bading. Det er også kjempegod mat der ute. 10 min med thaibåt. 200bath tur retur. Må absolutt prøves. Ta med solkrem.

Dato for opplevelse: februar 2018
3  Takk, SteinMagneB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Nydelig strand. Kort vei fra Ao Nang beach. 10-15min med longtail boat. 100bath pr. Person en vei. Får kjøpt billett til begge veier samtidig. Bare å hoppe på en båt hjem. Veldig folksomt, lønner seg å være der tidlig. Kan gå fra railey beach og rundt øya til phranag. Må oppleves. Aper og grotter rundt på øya.

Dato for opplevelse: januar 2018
2  Takk, Barbro b
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser