Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Bamboo Island på
fra USD 47,92
Mer informasjon
fra USD 27,95
Mer informasjon
fra USD 90,33
Mer informasjon
fra USD 49,84
Mer informasjon
Anmeldelser (3 575)
Filtrer anmeldelser
3 575 resultater
Vurdering fra reisende
2 206
830
361
100
78
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 206
830
361
100
78
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 3 575 anmeldelser
Anmeldt 12. november 2018

Med en strand og sand som oppleves som å gå i mel. Fantastisk sjøgrønt hav som innbyr til bading. Nå er turene hit regulert og tiden på land blir for kort for meg. Skulle gjerne bodd her, men muligheten for dette er ikke tilstede. Men her er min drømmeplass når jeg er i Thailand, tross mye turister. Går helt bra det. Vært her 3 ganger og skal tilbake igjen.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2018

Nydelig stor, hvit sandstrand med turkisblått hav rundt. Rent og pent. Usikker på om det var noen andre fasiliteter der da vi kom som første båt ved soloppgang.

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Laila I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2017

Helt fantastisk øy! Standen er kritthvit og fantastisk, mange korallrev utenfor og et fantastisk dyreliv i vannet! Anbefales absolutt en dagstur hit, vi var der to ganger under samme ferie.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Tonje L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Helt fantastisk!! En paradis øy!! Besøkte øya i juni 2011 med familien. Liten øy med nydelig strand og palmer.var innom en snar visitt med planlagt tur til forskjellige øyer.

Dato for opplevelse: september 2016
Takk, susi20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016 via mobile enheter

En av verdens perler av strender. Vi tok første gangen en arrangert tur der vi fikk oppleve maya bay og noen av de andre plassene. Men det som falt i smak var bamboo Island med sin fine strand og det reneste sjøen jeg har sett på hele min reise i Asia. Anbefaler alle hvis dere er flere enn tre til å leie en longtail boat da dette er koseligere og dere kan være opptil 6 timer på bamboo Island. Men det kommer helt Ann på hvor mye dere vil bruke.

Dato for opplevelse: desember 2016
Takk, Siv B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser