Det første som møter oss er inngangspartiet som er Hellelagt med store mellomrom mellom steinene. Vanskelig å komme inn for handikappede og for de med barnevogn og tunge kofferter. Frokosten er elendig og personalet i frokostsalen har null arbeidslyst. Er mer opptatt av å putte mentolsniffer i nesen enn å jobbe. Her skulle buffeen vært flyttet bort slik at kondens ikke drypper rett i maten selv om det sto en is bøtte for å ta imot kondensvann. Bassengområdet er skitten og fult av løv. SolsenGene er sprukket slikt de farlige for små barn. De kan skjære seg. Vi spurte på puter på sengene, men det hadde de ikke. Rundt utedusjen skulle det vært klipt og stelt slik at folk kan ta en dusj før de går i bassenget. Går du ut på kveldstid. Ta med deg romnøkkelen. Her er det null sikkerhet og nattevakt legger nøklene på disken slik at det er bare å forsyne seg med nøkler om noen ønsker. Det virker som det kun er de i resepsjonen og renholderne som jobber. Mangler totalt ledelse. Hit skal iallefall ikke vi tilbakeMer