Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“MIDDAGSOPPLEVELSE”

Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine
Vurdert som nr. 41 av 559 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 3 - USD 27
Kjøkken: Europeisk, Tysk, Steakhouse, Thai
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Er du i Ao Nang er dette virkelig vert et besøk eller 2.For det første så slipper du masete innkastere hvis du går å kikker på menyen.Noe man virkelig setter pris på for ellers her nede er innkasterne slitsomme. Og salatbaren var et virkelig stort pluss.Eieren der var veldig hyggelig og fortalte at alt var vasket i rent vann og ordentlig nedkjølt.Og sist men ikke minst,hvis du begynner å bli litt lei Thaimat er dette stedet virkelig verdt et besøk.Jeg spiste perfekt stekt and i appelsinsaus,og min mann som ikke er fan av Thaimat fant endelig sin mixed grill med biff,svin og kylling som var mørt og godt pluss at det var ei nydelig tysk pølse.Betjeningen var også veldig hyggelig.De hadde forresten mye spennende øl der også.Jeg prøvde en Belgisk Kwak noe som kan anbefales.Prisene på dette stedet er heller ikke avskrekkende.Har vært her ei uke nå og har 1 uke igjen,men skal deffinitivt tilbake for å prøve snitzelen her også.Det så kjempegodt ut.Terningkast 6 fra meg og min mann.Norskt ektepar i 50 åra

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Anne D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2019
Google-oversetting

Dear Anne and husband

Thank you very much for your visit last night and for your kind feedback. Nice conversation we had as well.
Hope to welcome you again in the next days.
Enjoy your beach day.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 657)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 1 657 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

De ansatte var imøtekommende og serviceinnstilte. De har salatbar med litt forskjellig til forrett. Mannen som jobbet der så at vi ikke gikk for å ta, så han forsikret oss om at det som var der var vasket godt og at det var trygt å spise. De hadde en veldig god potetsalat med bacon.
Hovedrettene vi valgte falt også i smak.
Vi har ikke blitt syke og kommer til å spise der igjen

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 620anjaw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Hello 620anjaw

Thank you a lot for your visits and the kind comment.
We hope you had a pleasant holiday here in Ao Nang.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. januar 2019 via mobile enheter

Bra sted med veldig god mat. Hyggelige ansatte og fine og rene lokaler. Hadde en biff på 300 g og den var helt nydelig. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 219fredrickl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Hello 219frerickl

Thank you very for choosing us and for your great feedback.
We hope you had a wonderful stay in Ao Nang.

Best regards

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mai 2018 via mobile enheter

Var her flere ganger med et vennepar og alene. Rene duker, rask og blid personale. Hyggelig tysk eier som går fra bord til bord og spør om alle er tilfredse. Førsteklasses mat. Nydelige kjøttretter og biffen smeltet på tunga. Godt utvalg av øl. Thai rettene er visst veldig gode de også.
Vi kommer gjerne tilbake til Diver's Inn. Fikk forresten anbefalt Diver's fra ei bekjent tysk dame.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Kenneth G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Hello Kenneth and friends

Thank you very much for all the visits during your stay this time here in Ao Nang. Have a safe flight and please say hello again to everybody.
See you all again next year.

Just a note for our customers about our holiday:

We will close down from the 11. of May to upgrade our electricity and some renovations and a short trip to Germany. From the 12. of June we open again and our plan is to keep the bar and lounge area open on the roof and operate a smaller section to serve food as well in case people want to smoke as we will not allow smoking any more in our restaurant in the whole ground floor after our holidays.

As we will not have electricity from the 11th onward for a few hours every day we already started to reduce our stock and some items in our menu are not available any more. Our staff will inform you in case you want to order items which are out of stock. Don´t worry, everything will be back on offer when we open again in June.
Thank you all for a great season and the support you gave us.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2018

Var innom sammen med noen venner fra Sverige en kveld i mars og hadde en fin matopplevelse. Variert tilbud med en god salatbar. Rent og pent i lokalene og veldig hyggelig betjening. Anbefales på det varmeste. Var innom i april også for middag. God mat.

Dato for besøk: april 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Juergen1964, Inhaber på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018
Google-oversetting

Hello Jorill

Thank you very much for your nice comment here on TA and your recommendation.

Just a note for our customers about our holiday:

We will close down from the 11. of May to upgrade our electricity and some renovations and a short trip to Germany. From the 12. of June we open again and our plan is to keep the bar and lounge area open on the roof and operate a smaller section to serve food as well in case people want to smoke as we will not allow smoking any more in our restaurant in the whole ground floor after our holidays.
Thank you all for a great season and the support you gave us.

Jeab, Jürgen and Diver´s Inn Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine, så også på

 

Har du vært i Diver's Inn Steakhouse and International Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.