Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 288)
Filtrer anmeldelser
3 288 resultater
Vurdering fra reisende
1 380
1 374
388
94
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 380
1 374
388
94
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 3 288 anmeldelser
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

..men desverre følger ikke resten av hotellet opp. Bodde på rom 4103. Dette rommet har pool access, men dette gjør at du ikke har noe privatliv fra andre badegjester. Har hatt pool access tidligere også men da har rommet vært mye mer skjermet. Frokosten mangler europeiske alternativer og det som finnes er veldig sære thai og indiske retter. Dette var mye bedre sist. Ellers var hotellet under oppussing og det var stort sett sperret overalt dlik at man måtte gå omveier. Mye mygg og myggfelle som ble utlevert hadde ingen virkning. Var også en sjenerende kloakklukt i rommet når vi kom hjem hver dag.Synd at det som en gang var nr 1 av hoteller i Ao Nang har blitt så mye dårligere. Særlig siden personalet er så hyggelig.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BogZog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager på Deevana Plaza Krabi Aonang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Sawasdee Krab Khun BogZog,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Deevana Plaza Krabi. It is always a pleasure to receive positive & negative feedback, also another useful information.

I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Yours sincerely,
Teerasak Kanchanachongkol
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2017

Vi ankom hotellet rett etter et kraftig regnskyll så det var veldig fuktig på rommet. Det luktet muggel og vi følte nesten at det var tungt å puste.

Fikk rom i 2.etg. Vis a vis spisesalen. I samme etg. gikk en gangbro fra vår bygning til hovedbygningen. Mye trafikk og veldig utrivelig når du satt på verandaen.
Mye støy fra sposesalen som har stor takhøyde, fliser og trestoler. Når husene samtidig er vendt mot hverandre skaper dette mye støy.

Vi svarte på noen spørsmål ang. Hvor fornøyd vi var ved innsjekking, men fikk ikke svar før kvelden før vi skulle dra, etter 4 døgn. Da fikk vi tilbud om å flytte som, men vi syns det tilbudet kom i seneste laget.
God seng, men den ene puten vi fikk hver var veldig hard.
Dusjen var det mest positive ved hotellet.Stor regndusj med rikelig med varmtvann.

Størrelsen, takhøyden, flisgulvene og trestolene gjorde frokostene til et mareritt. Så mye støy at det var bare å få i seg litt mat og avslutte. Masse folk, mye trengsel. Overivrige kinesere som brøytet seg frem med overfylte tallerkener.

Hyggelig personale i resepsjonen, gode engelskkunnskaper. De ordnet med bil for oss tilbake til Phuket.

Plasseringen i byen var OK dersom en liker å bruke føttene litt.

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Aneliblom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager på Deevana Plaza Krabi Aonang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2017

Kjære Khun Aneliblom,

Takk for at du tok deg tid til å fortelle oss om din opplevelse på Deevana Plaza Krabi. Jeg beklager at din erfaring ikke oppfyller dine forventninger om rommet ditt og andre som du har nevnt; du tillate meg å uttrykke min sinceunnskyldninger .

På Deevana, ønsker vi å gi en overlegen service opplevelse for hver kunde; derfor din tilbakemelding er svært viktig for oss. Du kan være trygg på at vi tar de nødvendige tiltak for å løse problemet og hindre fremtidig forekomst.

Vi setter pris på å dele dine bekymringer, og det er vårt håp at du vil gi oss muligheten til å yte bedre service i nær fremtid.

Med vennlig hilsen,
Teerasak Kanchanachongkol
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2016 via mobile enheter

Hadde mitt første møte med Thailand på dette hotellet i Ao Nang før turen vår går videre. Hotellet kan jeg så absolutt anbefale. Store behagelige rom. Spotless rengjøring og et smilende og behagelig personale gjorde oppholdet her fantastisk avslappende. Hotellet ligger fredelig til i en blindgate med mange butikker og restauranter i umiddelbar nærhet. Ei heller langt å gå for og komme til Ao Nang stranden hvor båtene går ut til alle øyene og strendene rundt. Frokosten hadde også et godt utvalg for en hver smak.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 678elinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager på Deevana Plaza Krabi Aonang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. april 2016

Kjære Khun Elin H,
Vi setter stor pris på dine kommentarer angående ditt opphold på Deevana Plaza Krabi. Det er alltid en glede å få positive tilbakemeldinger.
Jeg vil dele dine kommentarer med vårt team. Jeg er sikker på at denne tilbakemeldingen vil tjene som en oppmuntring til alle våre ansatte som vi streber etter å kontinuerlig forbedre kvaliteten på våre tjenester.
Takk igjen for å dele din erfaring, og vi håper ditt neste besøk vil være så hyggelig som den forrige.
Med vennlig hilsen,
Teerasak Kanchana Changkol
Executive Assistant Manager-

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2016 via mobile enheter

Kom til dette hotellet rett etter at vi hadde vært på den lange flyturen fra Norge. Er jo veldig varmt rundt påske, så dette var et genialt sted for å akklimatisere seg og komme i feriemodus. Langt og avkjølende basseng. Grønt uteområde, og veldig reint hotell. God og rimelig mat, og ekstremt hyggelig ansatte. Anbefales veldig for noen dager, om du ikke har behov for å være så nært stranda.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, IdaSpjelkavik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager på Deevana Plaza Krabi Aonang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2016

Kjære Khun Ida Spjelkavik,
Vi setter stor pris på dine kommentarer angående ditt opphold på Deevana Plaza Krabi. Det er alltid en glede å få positive tilbakemeldinger.
Jeg vil dele dine kommentarer med vårt team. Jeg er sikker på at denne tilbakemeldingen vil tjene som en oppmuntring til alle våre ansatte som vi streber etter å kontinuerlig forbedre kvaliteten på våre tjenester.
Takk igjen for å dele din erfaring, og vi håper ditt neste besøk vil være så hyggelig som den forrige.
Med vennlig hilsen,
Teerasak Kanchana Changkol
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2016

Vi har hatt en fin fin ferie. Borsett fra noen Apekatter . Vi så dem 2 ganger Trygt og godt hotell. kan anbefales for alle. Maten og omgivelsene var helt topp Deevana Place er veldig trygt å være på. Tommel opp tipp topp. <3 <3 <3

Dato for oppholdet: desember 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, harriet12345576
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Teerasak K, Executive Assistant Manager på Deevana Plaza Krabi Aonang, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2016

Kjære Khun Harriet 12345576,
Vi setter stor pris på dine kommentarer angående ditt opphold på Deevana Plaza Krabi. Det er alltid en glede å få positive tilbakemeldinger, også en annen anbefaling.
Jeg vil dele dine kommentarer med vårt team. Jeg er sikker på at denne tilbakemeldingen vil tjene som en oppmuntring til alle våre ansatte som vi streber etter å kontinuerlig forbedre kvaliteten på våre tjenester.
Takk igjen for å dele dine erfaringer, og vi håper ditt neste besøk vil være så hyggelig som den forrige.
Med vennlig hilsen,
Teerasak Kanchana Changkol
Executive Assistant Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser