“God Thai mat”

Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 1. februar 2019 via mobile enheter

Startet for noen år siden av to kvinner. Restauranten har ekspandert og har o dag som tidligere god mat, vil anbefale Massaman Curry. Verd et besøk.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Marlot50

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat og hyggelige servitører. . Det ble våres favorittrestaurant. Anbefaler dette stedet. Prisene er bra og maten mye bedre enn mange andre steder.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, 579annemarier
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Stedet er rent og pent. Enkelt innredet. Du sitter litt høyt oppe og har oversikt over hovedgaten.

Personalet er vennelige og oppmerksomme.

Maten er god og greie størrelse på porsjoner. Maten kommer veldig fort.

Prisen er ca 400thb for 2 hovedretter og drikke.

Vi går gjerne hit igjen!

Dato for besøk: november 2018
Takk, RebeckaAnna
Anmeldt 3. juni 2016

Denne resturant er en populær og billig plass, med veldig god mat . Vi har hvert i Ao nang i 7år. Denne plassen fant vi for 4 år siden, men da var det bare noen krakker å sitte på, var hjemme snekret , i dag er det helt OK ❤️😀

Dato for besøk: januar 2016
Takk, magneb899
Anmeldt 12. februar 2016

Vi spiste her nesten hverdag i løpet av 14 dager. De har en nydelig ferskpresset appelsinjuice, godt utvalg av både frokoster og middager. En gang gikk all strømmen mens vi var der, allikevel fikk de til å lage en rett de kalte for massaman slik at alle kundene fikk mat alikevel. MYE mat for pengene! God service!

Dato for besøk: mars 2015
Takk, Charlotte J

Reisende som så på Massaman Restaurant & Bar, så også på

Ao Nang, Krabi (provins)
Ao Nang, Krabi (provins)

Har du vært i Massaman Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!