Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sen lunsj”

Crazy Gringo's Restaurant
Vurdert som nr. 22 av 396 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 1 - USD 12
Kjøkken: Meksikansk, Thai
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn, Store grupper
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Kan absolutt anbefale dette stedet videre! Veldig god meksikansk mat med mye smak og en bra service

Dato for besøk: januar 2019
Takk, SiljeNat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tonysilly, Manager på Crazy Gringo's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2019
Google-oversetting

Thank you for visit Crazy Gringo. Our Chef is happy that you enjoyed our food. Have a safe trip. Crazy Gringo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 409)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4347 av 1 409 anmeldelser

Anmeldt 29. januar 2019

Vi nesten "bor" her :-) når vi er i Ao Nang. Noe som vi er flere ganger i året. Vi har vært her utallige ganger, stemningen er høy, personalet er oppmerksomme og blide. Levende musikk med Crazy Gringo's ALCHEMY Band! Som er SUPERFLINKE og holder stemningen på topp!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, annesivs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Spiste middag, den 16.jan.19... ble dagen etter dårlig i magen og hadde alle tegnene til matforgiftning. Under besøket vårt måtte vi bytte bord da en kakelakk på ca 10cm kom krypene opp over sofa kanten var ingen beklagelse fra betjeningen bare tegn til at vi var tilbry som byttet bord. Maten va alt for stek, og ca dobbel pris i forhold til andre tilsvarende resturantene. Musikken var også alt for høy, til at klokken bare var ca 19.00... vi kunne ikke føre en samtale over bordet- SÅ høy var den

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Mienorgee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste her flere ganger under vårt opphold i Ao Nang. Veldig god mat med hyggelige og blide ansatte. Stedet er rent og pent, de skyller salaten i flaskevann i motsetning til noen av de andre stedene. Kan absolutt anbefales om du er litt lei Thaimat/Indisk. Kan være en fordel å komme tidlig da det fort blir fullt på kveldstid.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, P1608AGmartinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
tonysilly, Manager på Crazy Gringo's Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2019
Google-oversetting

Hello... Thank you so much for visiting Crazy Gringo.. Hope to see you again.. Crazy Gring

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Meget stor meny, utrolig mange meksikanske retter. Mye godt, spicy og fargerikt. Barnemeny Mac n' cheese var kjedelig og fargeløs og litt kvalmende ifølge to barn. Gode drinker, hyggelig og serviceinnstilt betjening. Kul live musikk med en sjarmerende musikant. Litt høy musikk, så det må man være innstilt på, partystemning. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Crazy Gringo's Restaurant, så også på

 

Har du vært i Crazy Gringo's Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din