Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av KoDam Kitchen

KoDam Kitchen
Vurdert som nr. 15 av 558 Restauranter i Ao Nang
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 11
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger litt utenfor allfarvei. Veldig hyggelig betjening både forrett og hovedretten var så god at vi måtte tilbake neste kveld.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, mhansolav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (3 629)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 3 629 anmeldelser

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Flott autentisk restaurant med gode priser.
Har egen barnemeny. God thaimat. Koselig atmosfære. Mye folk. Bør reservere bord.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Thomas S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Måtte jo bare prøve den restauranten som lå på topp i AoNang på Tripadvisor. Veldig bra sted. Sjarmerende personale og veldig hyggelige priser. Stemingen i lokalet er fantastisk. Myggspray tilgjengelig ved bordene og det er nok greit for lokalet ligger godt inn i vegetasjonen.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, BogZog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Etter tips fra tripadvisor så prøvde vi denne restauranten... og d angret vi ikke på. Kjempegod mat og hyggelig betjening og vi var i typisk thailandske omgivelser. Vi er 4 stk og spiste forretter, hovedrett og dessert + drikke for 1600 bath. Hit vil vi dra tilbake.

Dato for besøk: juli 2017
3  Takk, 314meretel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Absolutt verdt et besøk. God atmosfære, hyggelige personale og god, autentisk mat! En bonus at personalet snakket godt engelsk!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Frida B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Deerake, Manager på KoDam Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2018
Google-oversetting

Dear Frida

Thank you very much for your nice review. We are very appreciate it.

Hope to see you again

Best Regards
KoDam Kitchen Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i KoDam Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.