Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat i hyggelig atmosfære”
Anmeldelse av KoDam Kitchen

KoDam Kitchen
Vurdert som nr. 15 av 558 Restauranter i Ao Nang
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 11
Kjøkken: Thai
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiste to ganger her på Kodam kitchen. Barna koste seg stort, de fikk gratis forrett og elsket nuggetsene. Thaimaten var upåklagelig. De ansatte var svært hyggelige og slo av en prat. Eieren, Kodam, var også svært hyggelig. Fire stjerner for at selve restauranten og området rundt ikke er det fineste.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Marinashaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (3 629)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 3 629 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Stedet er veldig koselig, men maten kom ca 5 min etter at vi hadde bestilt (noe som er alt for raskt) og noodlene var kalde. Anbefaler ikke Padthai

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Martin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Hadde ikke funnet denne uten TripAdvisor. Koselig restaurant som egentlig bare er noen skur i en bakgård. Vi sitter ute under store presenninger på plaststoler. Men for en atmosfære og godfølelse. Vi hadde ikke booket men fikk bord kjapt. Måtte sitte ganske tett på noen ukjente, men det gjorde ingenting. For maten var utsøkt og servicen var kjempebra. Selv om jeg måtte lære dem å lage espresso martini. Jeg spurte om de hadde black russian. Ja sa de. Ja da er det bare å Shake dette med en halv espresso. Fikk servert i vinglass, men det var bare sjarmerende. En kjempeopplevelse i bushen. Ingen irriterende mygg!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Hans_Petter_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Vi kom til en koselig bakgård hvor restauranten - dessverre for oss var helt full, men det viste seg å være et ikke-eksisterende problem da eier av restauranten rigget i stand et koselig venteområde. Her fikk vi servert drikke og fikk vårruller på huset. Siden området er relativt grønt og frodig er det naturligvis mygg her, men ei heller dette var et problem da vi fikk utdelt hver vår gratis myggspray.

Restauranten ligger tilbaketrukket og fredelig til. Her finnes ikke lyden av tuktuk og moped.

Maten smaker fortreffelig og er svært rimelig. Her er også noe for enhver.
Alt i alt en fantastisk opplevelse. Takk for maten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, annkjerstih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Kodam kan virkelig anbefales, vi kom dit en fredagskveld uten å ha bestilt bort, måtte vente litt men fikk servert en snack mens vi ventet. Meget god mat og meget god service. Store porsjoner og faktisk veldig rimelig. Anbefales

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Rune S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i KoDam Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.