“Verdt et besøk”

KoDam Kitchen
Vurdert som nr. 17 av 613 Restauranter i Ao Nang
Kjøkken: Thai
Anmeldt 30. mars 2024 via mobile enheter

Veldig god mat, og fine omgivelser. Du hører fugle kvitter siden det er bambus skog rundt. Vi trivdes under vårt besøk. Det var en del folk her. Vi bestilte green curry noe som var veldig sterkt etter min mening. Gode smaker, men liker du ikke sterk mat, bestill noe annet.
Kult og teste ekte thai mai. Jeg bestillte også thai-te som var godt.
Billig var det også. En rett 140 baht tror jeg. Virkelig verdt et besøk, og de hadde andre retter som ikke var like sterk.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, ida r

Anmeldt 14. februar 2024 via mobile enheter

Her får du god thaimat, men må belage deg på å vente på å få bord. Restauranten er som regel ganske travel. Vi var her 2 ganger og spiste, ettersom maten har god kvalitet. Personalet er veldig hyggelige, om enn noe stresset.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, vatnecha
Anmeldt 29. januar 2023 via mobile enheter

Veldig god mat og upåklagelig service. Litt kø, men personalet hadde full kontroll på dette med kølapper. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, alexandrascholz
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Selve resturanten er litt bortgjemt, men uten tvil verd ett besøk!

Vi spiste fantastisk thaimat her og prisen var også svært god.

Serviceånden til de som jobbet her er også fantastisk, skal du ha ekte thaimat og gjestfrihet kan jeg anbefale denne!

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, JorgenNOR
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

7 år siden vi var her første gang og spiste lunsj. Enorm forbedring fra den gang. Ypperlig restaurant med meget god mat som ble servert raskt av meget hyggelig ig oppmerksomt serveringspersonale. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, steinarves2017

Reisende som så på KoDam Kitchen, så også på

Har du vært i KoDam Kitchen? Del dine erfaringer!