Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 108
Vis tilbud
Hotels.com
USD 109
Vis tilbud
Agoda.com
USD 116
USD 92
Vis tilbud
SPAR USD 24
TravelocityUSD 109
CheapTicketsUSD 108
getaroom.comUSD 116
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (810)
Filtrer anmeldelser
810 resultater
Vurdering fra reisende
231
353
135
46
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
231
353
135
46
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 810 anmeldelser
Anmeldt 7. februar 2018 via mobile enheter

Fint hotel med kort vei til stranden. Dårlig frokost hvis du ikke er glad i egg. Burde kanskje tenkt på at det er en del folk fra Europa. Fine rom med OK wifi. Store rom. Kommer tilbake. Hurtig innsjekking.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, widars2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018

Hyggelig og veldig hjelpsom betjening. Nydelig frokost . Tipa ligger sentralt. Fin tropisk hage. Har også en restaurant med god mat. Service Meget bra ,kan røyke utendørs,renslig het bra.rom helt greie.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Nina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2017

Betjeningen er svært behjelpelig med alt, uansett med hva det måtte være. Rommene er svært rene. Det ligger på en måte i byen men samtidig er man skjermet. Kort gåavstand til stranden. Nydelig svømmebasseng. Samtidig føler man at man er i jungelen med alle trærne. Atmosfæren er nydelig.

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, MikeDrago
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Tipa-Management, Manager på Krabi Tipa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. januar 2017
Google-oversetting

Dear MikeDrago,

Thank you for the perfect rating!!! we are glad that you love our resort's location. A short walk to Ao nang Beach, to all shops and restaurant. Even in the center we remain peaceful. On you next winter holiday, stay with us again!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2015 via mobile enheter

Hotellet er enkelt, men likevel bra nok for både par og barnefamilier om du skal utforske Ao Nang. Sentralt, men likevel skjermet fra støyen i hovedgata. Et godt valg om du skal velge et "midt på tre" hotell. Rent og pent både på området og inne på rommene. Hyggelig betjening.

Rett utenfor hotellet finner du en matbutikk som selger det meste du trenger. 200 meter til stranden og longtail båter. Masse av gode restauranter rett i nærheten.

Dato for oppholdet: mai 2014
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AsbjornV
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2014

tipa resort ligger sentralt i Ao Nang 3 min fra strande rolig sted med nydelig frokost ordner også alt du ønsker av turer få gjerne rom litt oppi veien så har du flott havutsikt du kan se rommet før du velger.

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, egil e
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser