Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
aderksen2018
Vestvågøy, Norge
Anmeldelse av Aonang Villa Resort
5,0 av 5 boblerAnmeldt 13. nov. 2018
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sudawadee, Complex Manager of Digital Marketing & Communications Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 12. des. 2018
Dear aderksen201

Thank you so much for your recent stay with us and the five star reviews on tripadvisor. We are happy to hear that every corner you have step in was impressive. Moreover, the best location on Aonang is still a part of the list. Your kind compliment to our team member will be shared to them.

Hope we have a chance to welcome you back again soon.

Best regards,
Sudawadee W.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 555
  • Booking.com
  • Algotels
  • Priceline
0.6 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 548
  • Booking.com
  • Priceline
  • Hotels.com
0.3 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 417
kr 396
  • Booking.com
  • Priceline
  • Algotels
0.4 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 2 934
kr 2 838
  • Booking.com
  • Priceline
  • Hotels.com
33.0 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Phi Phi the Beach Resort is a dream location for any visitor looking for either an eventful or relaxing holiday. Situated on the quiet Long Beach, which overlooks the stunning Maya bay island, our hillside villa views are unbeatable.
kr 887
  • Booking.com
  • Priceline
  • Algotels
33.9 km fra Aonang Villa Resort
Svømmebasseng
Restaurant
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 897
  • Algotels
0.2 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Official Site
    kr 1 748
  • ZenHotels.com
    kr 1 515
  • Priceline
0.3 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 951
  • Algotels
1.1 km fra Aonang Villa Resort
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 752
  • Hotels.com
30.5 km fra Aonang Villa Resort
Svømmebasseng
Ved stranden
Se flere hoteller i Ao Nang
Anmeldelser (1 800)
Filtrer anmeldelser
1 800 resultater
Vurdering fra reisende
683
702
268
92
55
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
683
702
268
92
55
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 800 anmeldelser
Anmeldt 8. mars 2018 via mobile enheter

Vi har vært på mange ulike hotell med barn opp gjennom årene. Dette er nok ikke det flotteste. Men det tilfredsstiller alle våre behov som familie.
Vi fikk to rom ved siden av hverandre med dører mellom. Utsikt til basseng.
Rom ble holdt rene.
Badet var noe labert, lite trykk i dusjen og ett dårlig toalett.
Men hvorfor velge dette?
Jo det ligger midt i smørøyet og du har alt i umiddelbar nærhet. Sentrum, shopping, mat, strand, basseng, massasje ja absolutt alt. Frokost er grei nok. Selvsagt mye vi savnet men den tilfredsstiller alle krav.
Dagen vi reiser hjem og ikke lenger har rom. Ja da er det flott at de har godt tilbud i form av toaletter og dusjer vi kan benytte oss av.
Reiser vi hit igjen velger vi hotellet grunnet sin perfekte beliggenhet og atmosfære

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 579hildeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sudawadee, Complex Manager of Digital Marketing & Communications på Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mars 2018
Google-oversetting

Dear Hilde G

Thank you so much for your recent stay and the five-star review. It is always great to hear that our guest booked us because of our perfect location and natural atmosphere in resort.

Thank again for recommending us as the resort with all family needs and we look forward to welcoming and taking care of you and your family again soon.



Best regards,
Sudawadee Wannakit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2018 via mobile enheter

Meget bra hotell med fantastisk beliggenhet og veldig hyggelig betjening!
To fine basseng, og stranden like nedenfor, med kort vei til longtail- båtene! Litt harde senger trekker litt ned! Meget barnevennlig!

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Klaus E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sudawadee, Complex Manager of Digital Marketing & Communications på Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2018
Google-oversetting

Dear Klaus E

Thank you for choosing us to stay in Krabi. It is always great to hear our resort guest love the location and our service. The perfect distance for local long-tail boat is something we are also pleased to hear.

Look forward to welcoming you back to our resort again soon.


Best regards,
Sudawadee Wannakit

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017 via mobile enheter

Hotellet er fint, bra beliggenhet til stranda. Betjeningen er koselige og blide. Bassengene er fine. De burde vel renses litt oftere, vi var der i 10 og det var ingen som gjorde det på den tiden. Vi hadde utsikt mot sjøen og bassenget. Det gjorde at det var mye bråk fra Longtail båtene som har utgangspunkt rett utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 333jensr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sudawadee, Manager på Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017
Google-oversetting

Dear Jens R

Thank you so much for your recent stay in Aonang Villa Resort. It is always great to hear that our guest love the resort location. The pool has been regularly scheduled to clean everyday before 7 am by our engineering team member. We have recently also did a deep clean at pool.

Beachfront that located close to the long-tail boat center is another positive aspect for island hopping goers , yet some noise of motorized machine will be expected.

Look forward to welcoming and taking care of you again soon.

Best regards,
Sudawadee Wannakit
Complex Manager of Digital Marketing & Communications

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2017 via mobile enheter

Da har vi vært her flere dager allerede du så fort tiden går. Vi koser til de grader. Det er kjempefint her. Meget blid personell. Frokosten er topp. Også fin musikk om kvelden. Dette er fint folkens. Topp.

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, magnarfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AonangvillaresortKBV, Manager på Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2017
Google-oversetting

Dear magnarfo

Thank you so much for your recent stay and positive review on this platform. We are truly delighted to know that you had a wonderful holiday with us and love the music at our beach bar.

Look forward to welcoming and taking care of you again soon.

Best regards,
Sudawadee Wannakit
Complex Manager of Digital Marketing & Communications

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016

2 uker på dette hotellet må bare oppleves. Med sin fantastiske beliggenhet tett på stranden, flotte, rene rom. Flotte uteområder med fantastiske bassengområdet.
En kjempefin frokost buffet. I tillegg bare hyggelig personale.

Dette hotellet bør oppleves

Leif Ivar Akselvoll
Rygge

Romtips: Høyere etasje, med havutsikt
Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Leif Ivar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AonangvillaresortKBV, Manager på Aonang Villa Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2016
Google-oversetting

Dear Leif Ivar A

Thank you very much for your positive review. Love to hear that our room and facilities are liked and you are so kind to give a favor to our staff. Definitely, it will be shared to the team.

Look forward to having a chance to welcome and take care of you for more longer days in the near future.

Best regards,
Sudawadee Wannakit
Complex Manager of Digital Marketing and Communications.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser