Ville i utgangspunktet vurdert restauranten som 3/5 eller 4/5, men når jeg leser hva ledelsen av restauranten skriver som tilbakemeldinger til dårlige reviews på TA blir jeg sjokkert. Det er det verste og frekkeste jeg har lest! Lederen skriver blant annet at gjestene har lav IQ, at de er ignorante og at han ønsker at en av gjestene skal dra til en klinikk for aktiv dødshjelp i Sveits. Angrer på at jeg noensinne har spist på en restaurant hvor ledelsen oppfører seg slikt.
Jeg har vært og spist på restauranten to ganger. Pizzaen er god, med perfekt tynn bunn. På det andre besøket mitt smakte brusen dårlig, den var ikke som den skulle og hadde en utrolig ekkel ettersmak. Vi fortalte dette til en av de ansatte og ba om en ny. Den ansatte så rart på oss, men tok med seg brusen. Hun kom ikke med en ny før vi måtte be om det selv. Den nye brusen smakte heller ikke som den skulle, og det endte med at jeg ikke drakk noe av den heller. Allikevel ønsket restauranten betalt for begge brusene, til tross for at vi hadde fortalt om at den ene var dårlig. Vi gikk derifra med en dårlig følelse. Det er tydelig at de ansatte ikke bryr seg om kundenes beste på noe vis.