Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Advarsel ”

Jose Guesthouse & Restaurant
Vurdert som nr. 100 av 396 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 2 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. desember 2018 via mobile enheter

Advarer alle for dette sted for her blir dere lurt. Vi var 9 familie og venner som bestilte 9 forskjellige drinker i baren og de var det dårligste vi noen gang har fått her nede ,men det som var galt med alle var at de ikke brukte noe alkohol eller nærmest ikke noe i dem. Kunne ikke smakes .Vi sa fra til eier/boss på stedet som reagerte med raseri og som sa han var finsk og derfor viste alt om dette . Det ble ikke forsøkt løst eller laget noe nytt eller gitt noen kompensasjon kun at ansatte også ble ampre og pekte og så sint på oss. Vi betalte og la i igjen 2 bath som betjeningen sprang etter oss å kastet på oss.
Trening kast 0.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 98annkristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (407)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 407 anmeldelser

Anmeldt 13. februar 2017 via mobile enheter

Var her for 3 gang igår og har fått god mat og service alltid. Men igår ble vil lurt noe vi ikke liker. Det betyr at vi aldri skal tilbake. Vi la 2000 thb. De kom tilbake og sa vi hadde lagt ned 1100 bht dette viste vi med sikkerhet var feil. Derfor vær oppmerksom på dette. Vi skal aldri tilbake.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, magnarfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jupe911, Omistaja på Jose Guesthouse & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2017
Google-oversetting

sorry about that...i doesnt understand what you said but something problem with money ? Here in Thailand its not good that all the times everybody make mistakes and im sorry about that....but i think that we have very good staff and they are honests... im interested what happened ? and im sorry...

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2017

Noen spiste tapas, andre spiste pizza. Vi har vært her i 1 uke nå og bare hatt fine matopplevelser så er ingen tvil om at Jose restauranten var kilden til problemet. Alle ble slått ut kun timer etterpå med diare og oppkast. La også merke til at oppvask ble levert å satt i samme `vindusinngang` som mat som ble levert ut ÆSJ

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stianjensen2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. januar 2017 via mobile enheter

Mye utvalg på drikke. Valgte å prøve tapas og det var helt gjennomsnittlig. Det som utmerket seg av rettene var croquets med ost og skinke! Anbefales heller om man vil ta seg noe å drikke.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, NinaAas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2016

Vi var her flere ganger , fikk bestilt Tapas varianter av litt Thaimat . Maten var god . Plasseringen var bra. Betjeningen virket uinteressert.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Glenn L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jose Guesthouse & Restaurant, så også på

 

Har du vært i Jose Guesthouse & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din