“Nydelig mat og service ”
Anmeldelse av Echo Fine Dining & Bar - STENGT

Echo Fine Dining & Bar
Prisklasse: kr 50 - kr 1 327
Kjøkken: Steakhouse, Thai
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Vi hadde et flott kveld på Echo sammen med en gjeng med venner.
Maten smakte helt topp og vertskapet er veldig hyggelige og service innstilte.
Flott opplevelse med herlig service og veldig god mat.

Takk, Dadda1973

Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi bestilte spareribs og pasta. For det første så var spareribs alt annet enn kjøtt. Her var det bare bein og barbequesus. Når vi klagde på maten sa servitøren at det er slik spareribs er så bare gikk han. Vi måtte bort til disken og klage og si at vi er ikke interessert i og gnage på bein og spise pommes frites. Bestilte så thai mat isteden da det som regel er godt de fleste steder. Kjæresten min spiste pasta og var heller ikke fornøyd men den gikk hvertfall an og fordøye.
Flott restaurant som ser bra ut og bra beliggenhet men det er det. Ikke verd turen, styr unna!!!

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Thomas D
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Flott beliggenhet og tiltalende restaurant. Helt til vi bestilte og fikk servert mat. Ikke fikk vi servietter og betjening så sure ut. Når maten kom var dette smakløst. Vi bestilte rød curry spicy men fikk levert helt uten spicy. Beef burger smakte ikke godt. Tørt og kjedelig. Ikke noen form for dressinger . Mitt valg er ikke gå dit igjen. Finnes då mange andre gode alternativer i ao nang som er billigere og mye bedre .

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Glenn L
Anmeldt 22. januar 2017

Vi var her flere ganger bade som gjeste i baren og for å spise.Veldig hyggelige ansatte og koselig lokaler.Her er det live musikk og de viser fotballkamper på stor skjerm.Nydelig mat som kan anbefales på det varmeste.Beste maten vi hadde fått i Ao Nang.Anbefales

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Eva Steen K
Anmeldt 3. januar 2016 via mobile enheter

Ventet en time, fikk ingen mat. Når maten endelig kom fikk en person forett og hovedrett. Når vedkommende har spist opp maten, har de andre fortsatt ikke fått mat

Dato for besøk: januar 2016
Takk, eirikbolme