Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 200)
Filtrer anmeldelser
2 201 resultater
Vurdering fra reisende
858
875
307
101
60
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
858
875
307
101
60
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 201 anmeldelser
Anmeldt 31. mars 2018 via mobile enheter

Flott og veldig barnevennlig hotell! God service og sentralt beliggende. Egen barneklubb som er gratis for alle barn! Hotellet tilbyr flere aktiviteter i løpet av dagen både for liten og stor! Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lindisv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2018 via mobile enheter

Et fantastisk flott hotel, med meget god beliggenhet. De ansatte smiler og hilser og er så blide, noe som smitter over på oss. Du blir så glad når de ansatte er så blide og hyggelige. Vi har et greit rom med terrasse ut i bassenget. Det er fantastisk!
Vi trenger bare å gå rett over veien så ligger longtailbåtene og venter på å ta oss med ut på øyene. Frokosten er den beste jeg noen sinne har fått på et hotell. Her er det ferskpresset juice, det er fokostretter fra alle verdenshjørner. Jeg har vært på mange hoteller rundt omkring. Dette kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jan Petter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2017 via mobile enheter

Familie på 4. Familierom med dobbelseng og køyeseng. Stort og fint rom. Terrasse med 2 solsenger og 2 stoler. Utsikt mot bassenget. 3 bassengområder. Poolbar. Kids Club. God mat. God service. Sentralt.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 19malink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2017 via mobile enheter

Yngste barn 5 måneder og eldste 6 år. Holliday Inn Resort er et fantastisk flott sted for store og små. Hittil det mest barnevennlige vi har besøkt på våre mange turer. Når barna har det bra har også de voksne det bra

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Omkaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Morgan L, General Manager på Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2017
Google-oversetting

Dear "Otto M M"

Thank you for taking the time to share your wonderful review. I am really happy to read that your family has enjoyed such an amazing stay and we do hope you will have the chance to travel and visit again soon!

Morgan Layberry
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017

Var gjest i baren, for å høre på beste sangerne i Ao Nang, fantaskisk musikk opplevelse. Men servitørene er totalt fraværende, ikke et snill og man må fysisk gå å hente de vis man ønsker noe. ikke bra...

Romtips: Gå å nyt kvelden med veldig god musik fra baren ( resturanten)
Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Hilde H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Morgan L, General Manager på Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2017
Google-oversetting

Dear "Hilde H"

Thank you for taking the time to share your review and it is great to note that you so enjoy our wonderful live entertainment from Stevie & Rene! I am very sorry that the service from the team has been slow and that you have had to go to the bar yourself - I will address this with my team immediately and I am sure we can quickly correct this to the right standard for our guests. We do hope you will have the chance to visit again soon!

Morgan Layberry
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser