Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Midt på treet restaurant”
Anmeldelse av Maharaja

Maharaja
Vurdert som nr. 63 av 559 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 1 - USD 3
Kjøkken: Indisk, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 10 personer som bestilte mye forskjellig mat. Butter chicken var for søt etter min smak og manglet det lille ekstra. Garlic bread var kjedelig. Mango lassi var veldig god. Hyggelig betjening. Skitne duk-brikker.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, metannika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
A F M Safiqur R, Owner på Maharaja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for your comments we respect everyone but we are humans cant meet the expectation for everyone.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (688)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 688 anmeldelser

Anmeldt 11. desember 2018

God restaurant med variert meny. Alt fra tradisjonell asiatisk mat til indisk og vestlig mat. Hyggelig betjening og rask servering. Ligger midt i gata opp fra stranden. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
A F M Safiqur R, Owner på Maharaja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much for your review we appreciate it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Enkle ganske rene lokaler.
Oppmerksom og hyggelig personale.
Ventet lenge på maten men den var god.
Naanbrødet var ikke det beste jeg har spist i Aonang.
Greie priser.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, RebeckaAnna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
A F M Safiqur R, Owner på Maharaja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018
Google-oversetting

Thanks for your opinion its your personal matter I have no complain.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2017

Skitne bord, duker og krydderflasker var runde av gammelt fett. Måte spise rimelig fort før fluene tok det meste

Dato for besøk: november 2017
Takk, ronnyn415
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
A F M Safiqur R, Owner på Maharaja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2017
Google-oversetting

This is the first time who says dirty table I don't believe that.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2017 via mobile enheter

Besøkte denne plassen på vår ferie til Aonang. Veldig fornøyd med både indisk mat og pizza! God service :-)

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, 994marenr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
A F M Safiqur R, Owner på Maharaja, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2017
Google-oversetting

Thank you very much for the review we appreciate it.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Maharaja? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.