Morning cruise med dykkestopp. Anbefales. Hyggelig crew!
Lettvint å ha med barn. Ok mat. Hopping fra båt og dykking
Morning cruise med dykkestopp. Anbefales. Hyggelig crew!
Lettvint å ha med barn. Ok mat. Hopping fra båt og dykking
Er i utgangspunktet skeptisk til slike turer da party faktoren ofte kan være høy, men siden denne hadde fått så god omtale måtte vi jo prøve. Hyggelig og imøtekommende personell, logistikk til og fra båten fungerte utmerket og maten som ble servert var veldig bra. Var både barnefamilier og godt voksne med på turen og alle likte seg godt. Lokasjonene for snorkling gav ikke de store opplevelsene men det kan jo ikke lastes båten. Anbefales.
Vi fikk anbefalt utflukten av en bekjent. Hele turen var godt organisert fra start til slutt. Vi ble hentet i bil/båt i nærheten av hotellet og satt av samme plass på kvelden. Det var en fantastisk opplevelse på en fin båt, hvor vi snorklet, badet, stod på SUP, spiste god mat og ble servert snacks og drikke underveis gjennom hele turen. De ansatte var veldig trivelige og hjelpsomme. Vi spiste middag ute på sjøen når solen gikk ned - en uforglemmelig opplevelse! Turen var verdt hver en krone og vil anbefales på det sterkeste!
Tusen takk for en flott tur, veldig koselig mannskap , god service. Anbefaler denne turen, gøy med snorkling, kano, brett og takk til gutta for show på brett.God mat. Solnedgang var flott.