Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, utrolig mye rot med serveringen:(”
Anmeldelse av Jungle Kitchen

Jungle Kitchen
Vurdert som nr. 5 av 396 Restauranter i Ao Nang
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Vi booket bord flere dager i forveien og gledet oss masse til vårt besøk her. Veldig koselig lokale, men dessverre ikke veldig behagelig å sitte i trehyttene. Lang vei til bordet, så man må sitte på kanten for å rekke frem. Vi var 2voksne og 2barn.

Barna spiste vårruller som ble servert fort. De var gode, men fått bedre andre steder. Kona sin mat Kom rett etter. Min mat kom dessverre ikke før midtveis i måltidet til de andre, hadde også bestilt ris, men den ble ikke servert før vi alle var ferdige med maten vår. Jeg ga beskjed om at det ikke var interresant med en bolle ris nå når alle var ferdige. De tok den tilbake, men regninga fikk jeg på den allikevel.

Vi bestilte et glass vin, som vi purret på 2ganger uten hell. Ikke før kona selv gikk bort til baren fikk hun vin. Samme problem når vi skulle betale, det gikk i glemmeboken og jeg måtte gå bort å si ifra. Det var ingen oppfølging fra servitørene under måltidet i det hele tatt. Skulle man ha noe måtte man ta tak i en forbipasserende servitør å håpe på det beste.

Maten her var nydelig,(ikke best men god) lokalet fint, men de må jobbe med serveringen om de skal få toppkarakter fra meg. Hadde det ikke vært for kvaliteten på maten, så hadde de kun fått 2prikker.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, AndreasMyrengI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 009)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 2 009 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Dette var en restaurant det virkelig er verdt å besøke. Må være noe av den bedre thaimaten i Ao Nang. Veldig rimelig. Fikk følelsen av å sitte i jungelhytter. Ikke mange bord, så kom tidlig om dere ikke har reservert. Dette må oppleves. Dere vil ikke angre.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 329bjarnel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2017 via mobile enheter

Dette var bare helt nydelig. Skjønner godt at en må booke på forhånd. Hele stedet er sjarmerende der en blir plassert i en egen liten hytte med vifte. Maten smaker helt nydelig og betjeningen er fantastisk snille og hyggelig. Ingen ting negativt å si, bare masse lov ord. Fantastisk

Dato for besøk: mars 2017
Takk, 790moniam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2017 via mobile enheter

Nydelig mat i en helt spesiell atmosfære. Liten familiedrevet restaurant litt utenfor sentrum. Ca 10 min med tuck tuck. Her blir man tatt spesielt godt tatt imot. Virkelig verdt et besøk eller to. Må bestille bord.

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Gerd Brit J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2017 via mobile enheter

Dro til denne restauranten med tuck tuck. Ble godt mottatt av betjeningen, virket som om dette var en familiedrevet restaurant. Bord plassert direkte på bakken med tak over, fikk jo absolutt en viss følelse av jungel. Vi spiste en treretters middag som smakte helt fantastisk

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 005robertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jungle Kitchen, så også på

 

Har du vært i Jungle Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din