Lagde en nydelig evighetskjole på tre dager! Samtidig en nydelig dress til samboer. De som jobber... les mer
God kundeservice og profesjonelt arbeid. Tok seg god god med tilpassing og vist du ville endre noe.
Jeg ble med kjæresten min for å sy en dress hos boss tailor i Ao Nang. Han ble veldig fornøyd med dressen og skjortene, servicen var veldig bra, anbefales!
God service, hyggelig betjening. Profesjonelt utført, rask levering. Minus pga måte prøve i lokale, da prøverommet var brukt som lager.
Topp service! Dress passet på første forsøk, små justeringer på skjorte men alt var mulig å justere på! Rask levering..
Fikk sydd skjørt og bluse, veldig fornøyd med resultatet og service 😊 Kommer gjerne igjen neste gang!
Var innom for å kjøpe skjorter og fikk veldig god hjelp. Stort utvalg av stoff og de er flinke til å hjelpe til med å finne stiler og stoffvalg som passer deg. Gode priser.
Veldig fornøyd med servicen på boss tailor! Klærne ble levert fort og alt passet perfekt! Hyggelige folk som kan godt engelsk