“Fantastisk”

Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk mat til en rimelig penge. Fikk gratis forrett og frukt til dessert. Rettene var nydelig anrettet. Hyggelig betjening.
verdt å teste ut.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Bonniejules

Anmeldt 31. desember 2023 via mobile enheter

Vi spiste lunsj på denne restauranten. En av de rimeligste og beste måltidene i Krabi. God service og nydelig mat…………..

Dato for besøk: desember 2023
Takk, roysandg
Anmeldt 12. desember 2019 via mobile enheter

Dette ble fort vårt faste spisested under vårt 14 dagers opphold i området. Billig mat, godt utvalg så man har mulighet til å utforske litt forskjellige smaker og i tillegg er maten veldig god. Som en bonus ble vi alltid servert en nydelig mango dessert ved hvert måltod

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, j0ningel
Anmeldt 29. november 2016 via mobile enheter

Koselig sted med nydelig mat. Vi hadde bryllupsreise til Ao Nang i november 2016 og prøvde mange forskjellige steder, både billige og mer eksklusive. Den beste maten spiste vi her. Og billig er det også😊

Dato for besøk: november 2016
Takk, MonaO181
Anmeldt 13. februar 2016

Vi spiste lunsj her 2 ganger, og var veldig fornøyde begge gangene. Billig og god mat. Dette er ingen restaurant, men mer som et gatekjøkken. Men maten holder restaurantkvalitet.

Dato for besøk: februar 2016
Takk, steinoo

Reisende som så på May&Zin. Restaurant, så også på

Ao Nang, Krabi (provins)
Ao Nang, Krabi (provins)

Har du vært i May&Zin. Restaurant? Del dine erfaringer!