Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk og koselig sted med god mat”
Anmeldelse av Ao Nang Leela Restaurant

Ao Nang Leela Restaurant
Vurdert som nr. 124 av 559 Restauranter i Ao Nang
Prisklasse: USD 2 - USD 13
Kjøkken: Europeisk, Pizza, Sjømat, Thai
Middagsalternativer: Middag, Frokost
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Restauranten holder til i en autentisk thaibygning, uten vegger og med tørkede blader e.l. på taket. Luftig og god plass til gjestene. Vennlig betjening og stor meny med thairetter, vegetarretter og pizza. Kjempegod mat og gode og rimelige cocktails. Mye valuta for pengene.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thorillc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (190)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 190 anmeldelser

Anmeldt 25. desember 2017 via mobile enheter

Har smakt fleste rettene her og kan anbefale de fleste.
Her har fått sterkeste retten foreløpig spicy pork eller sprøstekt ribbe med basilikum veldig godt.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 43terjes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2017 via mobile enheter

Beklager at bilde mitt ikke ser så appetittlig ut. Jeg var så sulten at jeg bare slukte ned maten før jeg kom på å ta bilde. Maten her er fantastisk og servicen er upåklagelig. Absolutt verdt ett besøk!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, 180ingerlisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. februar 2017 via mobile enheter

Hvis man er lei av thai mat anbefaler jeg å prøve pizzaen her. Hyggelig betjening og rask servering. Thai rettene er mer middels etter min mening.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, Einar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2016

Vi slumpet tilfeldigvis innom da vi egentlig skulle til en annen restaurant. + God service + og extrem god mat = full score fra oss to :-)
Benjamin

Dato for besøk: januar 2016
1  Takk, Batforever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
LeelaRestarant, เจ้าของธุรกิจ på Ao Nang Leela Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2016
Google-oversetting

Dear Batforever

Thank you for taking the time to share your very kind review and it is great to note that you happy with the food of the restaurant. and we look forward to welcoming you back again ..


Takk

Sureeporn ( Orm)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ao Nang Leela Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ao Nang Leela Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.