Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Etter bestilling av shorter

Jeg trengte nye shorter og kontaktet Andy på Messenger. Har handlet med Andy tidligre, så han har... les mer

Anmeldt 18. februar 2020
thorbj_rnm2016
,
Horten, Norge
via mobile enheter
Veldig bra !

Veldig fornøyd med dress og skjorte. God og rask service. Ferdig levert på 2 dager ! Passet perfekt... les mer

Anmeldt 8. februar 2020
441runeu
,
Midt-Norge, Norge
Les alle 1 001 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ao Nang
fra USD 23,97
Mer informasjon
fra USD 49,86
Mer informasjon
fra USD 19,99
Mer informasjon
fra USD 41,95
Mer informasjon
Anmeldelser (1 001)
Filtrer anmeldelser
1 001 resultater
Vurdering fra reisende
938
57
3
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
938
57
3
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 1 001 anmeldelser
Anmeldt 3. desember 2018 via mobile enheter

Vi fikk sydd masse forskjellig, både fra modeller, men også fra bilder.
Plaggene ble fantastiske og servicen i etterkant har vært ypperlig.

Betjeningen leverte varene våre på hoteller sent på kvelden for at vi skulle få de med hjem. Det var vi som gav de dårlig tid, ikke de som brukte lang tid.

Jeg har vært hos mange skreddere, i mange land, men dette var noe vesentlig bedre!

Vi anbefaler Andy på det varmeste!

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Christian M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy D, Owner på Andy the Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2018
Google-oversetting

Dear Christian,

Thank you very much for taking the time to review us.We are always eager to hear what you liked and how we can improve our property.
We are very pleased to note that our services and the quality materials provided by our team were to your Satisfaction.Your positive feedback about us is very much appreciated.
Thank you very much for your lovely recommendations and looking forward to welcoming you back again in the future.

Best regards,
Andy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Fikk syd en dress som sitter som ett skudd. Er veldig vanskelig å finne dresser til meg, alt ser forstort ut. Andy målte og sydde dress til meg på 24 timer. Helt fantastisk service! Det blir ikke min siste dress fra Andy for og si det sånn. Gleder meg allerede til den neste

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, josiasandersskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy D, Owner på Andy the Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018
Google-oversetting

Dear josias,

Thank you for taking time out to share your experience. We at Andy the Tailor strive to give customer the best service and high quality custom made clothes requirements.
Hoping to welcome you back again in the future.

Best Regards,
Andy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Andy kom hjem til oss i Norge i mai og tok i mot bestillinger, han sydde 3 dresser til 3 ulike personer, alle passet perfekt når varene kom i slutten av august. I tillegg sydde han en jakke, bluse og en flott selskapskjole. Andy har fulgt opp kundene godt i etterkant. Frakt og betaling gikk helt problemfritt.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Gerd Torunn E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy D, Owner på Andy the Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Gerd,

We Andy the Tailor hereby thanking you for taking the time to write such a lovely reviews.We are really happy to hear that you are very satisfied with our services and the quality clothes.Thank you very much for getting me a group of clients who wants to order a bespoke suits from me while I was there in Oslo,Norway.It was very nice meeting you and your family members and all of your supportive friends.Thanks a lot for all the helps you have done.I am looking forward to seeing you again in the near future.

Best regards,
Andy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Vi trengte en dress og fikk all hjelpen vi trengte. Bukse, jakke og skjorter. Det var flere fittings for å komme frem til det perfekte resultatet. De var nøye og kjempe flink. Veldig hyggelige folk og veldig god service. Dressen ble kjempe fin!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, MarieTveit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy D, Owner på Andy the Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Marie,

Thank you very much for taking the time to review us.We are always eager to hear what you liked and how we can improve our property.
We are very pleased to note that our services and the quality materials provided by our team were to your Satisfaction.Your positive feedback about us is very much appreciated.
Thank you very much for your lovely recommendations and looking forward to welcoming you back again in the future.

Best regards,
Andy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mai 2018 via mobile enheter

Jeg var i butikken hans i februar 2017 og kjøpte 2 dresser og 10 skjorter. Jeg ble meget fornøyd med resultatet, har fått mye skryt for dressene mine på hvordan den er tilpasset kroppen og fargene jeg valgte.
Tidligere denne mnd kontaktet Andy meg og fortalte at han skulle til Oslo og lurte om jeg trengte noe mer, og det gjorde jeg. Jeg bestilte flere skjorter og jeg hadde flere venner som også bestilte noen dresser.
Kan absolutt anbefale dette stedet da de er meget nøye på arbeidet de gjør og yter meget god service!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 71andersj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy D, Owner på Andy the Tailor, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Anders,

We Andy the Tailor hereby thanking you for taking the time to write such a lovely review.We are really happy to hear that you are very satisfied with our services and the quality clothes we had offered.Thank you very much for getting me a group of clients who wants to order a bespoke suits from me while I was there in Oslo,Norway.It was very nice meeting you and your family members and all of your supportive friends.Thanks a lot for all the helps you have done for me.I am looking forward to seeing you again in the near future.

Best regards,
Andy.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser