Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 23:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Dyktig skredder!

Kjøpte en kjole og to skjørt. Ble veldig fornøyd. Veldig nøye utført arbeid og veldig god kvalitet... les mer

Anmeldt 22. mars 2020
Gjest736
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Nydelige kjoler

På kun to dager, fikk jeg sydd ferdig, prøvd og tegnet to fine kjoler. God service, og et blikk for... les mer

Anmeldt 15. desember 2019
vivianm928
,
Kristiansand, Norge
Les alle 514 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Ao Nang
fra USD 23,96
Mer informasjon
fra USD 27,95
Mer informasjon
fra USD 90,33
Mer informasjon
fra USD 36,74
Mer informasjon
Anmeldelser (514)
Filtrer anmeldelser
514 resultater
Vurdering fra reisende
494
17
1
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
494
17
1
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 514 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Hyggelige og dyktige selgere/skreddere. Ikke for påtrengende og god service. Her får du det du spør etter.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, H484AQsandram
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Tok oss en tur innom Alex for å skaffe meg to skreddersydde dresser. Meget god service og enkle å konversere med på engelsk. Dressene var klare etter to til fire dager. Disse passet rett på. Kun noen få finjusteringer. Meget fornøyd! God pris.

Got two suits from Alex's fashion. They did the measurements and everything. Great customer service, and easy to talk to in English. I was very satisfied with the results. And would like to order more in the future.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, MortenH1415
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bheta L, Owner på Alex's Fashion, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018
Google-oversetting

Greeting from Alex’s Fashion

Thanks you so much for taking out time to write this review.We leave no stone unturned to assist our clients in order to get perfect outcomes.we are passionate to serve & motivated to do better than the best because of all the lovely feedback we receive from the clients like you.

Best regards
From
Alex’s Fashion with Teams

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Super service, fin dress og en veldig komfortabel pris! Rask levering, og veldig godt stoff som holder godt.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, 73maja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Fikk en skreddersydd blazer og hadde en del krav. Jeg er musiker og trenger en blazer som er lett å bevege seg i, og fullstendig svart. Alex var veldig hjelpsom og fikset en super blazer til meg som jeg kommer til å bruke på alle mine konserter! Jeg er også ikke en standard størrelse, så en skreddersydd blazer er helt fantastisk! Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, linnastrids
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk service, rask levering og kjempe fornøyd med søm/kvalitet på skjorter, bukser og kjole. Anbefales på det varmeste

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, KarinA1356
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser