Chichen Itza Early Access, Cenote, Tequila og tradisjonell lunsj

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Chichen Itza på
Mer informasjon
Anmeldt 10. juli 2017

Vi reiste på guidet tur til Chichen Itza med Viator. Guiden vår het Marco og han var veldig dyktig. Avreise var kl 05:00 om morningen og dette ble gjort slik at en fikk se Chichen Itza før stedet ble overfylt av turister. Dette anbefales på det sterkeste!

Har man muligheten til å se Chichen Itza, så ta turen! Vel verdt det!

Dato for opplevelse: juni 2017
2  Takk, kimrunem2016
Anmeldt 26. mai 2016

Vi besøkte chichen itza i februar 2015, og koste oss veldig. Turguiden var kunnskapsrik og fortalte historien til ruinene med stor iver. Det var interessant å få vite hva de forskjellige byggverkene ble brukt til og hvor avanserte de egentlig er. Chichen Itza anbefales om du er interessert i historie og trenger en avveksling fra strandlivet.

Dato for opplevelse: juni 2015
3  Takk, Plystrern
Anmeldt 1. januar 2016

En fantastisk opplevelse man MÅ ta med seg når man er på Yucatan, Mexico. Sørg for å ha med deg guide og hør hva de har å fortelle, dette blir en opplevelse for livet.

Dato for opplevelse: desember 2015
2  Takk, Lars Roger S
Anmeldt 28. august 2015

Vi var der da området åpnet og brukte hele dagen på å se alle delene. Å komme inn til et nesten folketomt område var nesten magisk. Det er utrolig mye å se. Flere plasser kan man klatre til topps, opp de utrolig bratte og smale trinnene. Vi betalte en guide for å vise oss rundt og fortelle om historien og var veldig godt fornøyd med det.

Dato for opplevelse: september 2014
2  Takk, Hilde G
Anmeldt 24. juli 2015 via mobile enheter

Fantastisk kultur og opplevelse for de som er interessert i historie. Er du i nærheten MÅ du ta turen. Vi tok en busstur fra Cancun som fungerte fint

Dato for opplevelse: august 2014
2  Takk, PPersan123