Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 17:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Chichen Itza på
fra USD 47,00
Mer informasjon
fra USD 64,00
Mer informasjon
fra USD 33,60
Mer informasjon
fra USD 52,80
Mer informasjon
Anmeldelser (25 207)
Filtrer anmeldelser
25 207 resultater
Vurdering fra reisende
17 654
5 552
1 386
406
209
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17 654
5 552
1 386
406
209
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 25 207 anmeldelser
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Imponerende sted, historien om maya folket er verdt turen, var på guidet tur gjennom royal carrabien.

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, rolf s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2019

Stor forskjell mellom C.I. her og Uxmal som vi besøkte noen dager tidligere. Dette blir synlig med en gang langs veien til ruinene - massevis med selgere på begge sider og høylytt skrålling. Severdighetene her er selve "el Castillo" festningen,( trodde spanjolene :) men det er et tempel "Kukulkanpyramiden"! 24 m høyt og 55,3 m i basen, oppført mellom 9. og 11. århundre. Den andre spesielt utformede ruinen er "el Caracol" / "the Observatory". Det bør googles/leses litt i forveien om begge.
Grunnet lysshowet som er spesiell og solnedgangen så anbefales egentlig å besøke C.I. på kveldstid! - dette tenkte vi ikke på. Ok, det er brukbart med hotellsenger i alle prisklasser i Piste, - no problems med en overnatting der. :) Langs hovedgaten er det også bra med restauranter, 12-15! - prøv f. eks. "kylling med sjokoladesaus" (Mole) som er ekte Mayakost! :)
Hvis noen ønsker info om rutebusser, søk til nærmeste busstasjonen der man er og kjøp tur/retur billetter - her kan det også brukes kort for å betale, - men forhør deg først om de lokale forholdene, slik som busselskap og stasjonens beliggenhet i resepsjonen på hotellet, for å være helt sikkert. Colectivo = småbusser i rutetraffik

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, Axel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2017

Vi reiste på guidet tur til Chichen Itza med Viator. Guiden vår het Marco og han var veldig dyktig. Avreise var kl 05:00 om morningen og dette ble gjort slik at en fikk se Chichen Itza før stedet ble overfylt av turister. Dette anbefales på det sterkeste!

Har man muligheten til å se Chichen Itza, så ta turen! Vel verdt det!

Dato for opplevelse: juni 2017
2  Takk, kimrunem2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2016

Vi besøkte chichen itza i februar 2015, og koste oss veldig. Turguiden var kunnskapsrik og fortalte historien til ruinene med stor iver. Det var interessant å få vite hva de forskjellige byggverkene ble brukt til og hvor avanserte de egentlig er. Chichen Itza anbefales om du er interessert i historie og trenger en avveksling fra strandlivet.

Dato for opplevelse: juni 2015
3  Takk, Plystrern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2016

En fantastisk opplevelse man MÅ ta med seg når man er på Yucatan, Mexico. Sørg for å ha med deg guide og hør hva de har å fortelle, dette blir en opplevelse for livet.

Dato for opplevelse: desember 2015
2  Takk, Lars Roger S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser