Vi fant Exotik Mayan Tours på nettet og fikk booket en tur med dem via WhatsApp, enkelt og genialt. Turen vi valgte var tur til Tulum og Coba, samt snorkling med skilpadder i Akumal. Vi ble hentet på hotellet kl. 07 av vår guide, William Zotz, som var utadvent og veldig hyggelig. Det vi ikke visste var at denne turen var kun oss to og guiden, noe som gjerne forklarer at turen var en del dyrere enn andre turer, men det var absolutt verdt det!
Vi hadde en super dag sammen med Zotz. Han fortalte historie, viste bilder, forklarte bygninger og betydninger både i Tulum og i Coba. Begge steder fikk vi ca 1t for oss selv der vi kunne ta bilder og utforske på egenhånd etter en gjennomgang med Zotz. Tulum var vår favoritt, men det var ganske mektig å klatre opp på toppen i Coba også. Etter disse to stoppene, kjørte Zotz oss til en restaurant der vi fikk lunsj og en god pause.
For å avrunde dagen ble det snorkling i Akumal. Vi var litt uheldig med sikten grunnet været dagen før, men vi fikk sett både skilpadde og stingray, samt masse andre fisker - kjempe suksess!
Vi hadde en fantastisk flott dag og kan anbefale Exotik Mayan Tours på det varmeste!
1 269