Marianne F
3,0 av 5 boblerAnmeldt 2. des. 2023
Dato for oppholdet: desember 2023
Alfredo Garcia, MarketingHilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. des. 2023
Dear Marianne F,

Thank you for your visit, and for taking the time to share your feedback with us. We're delighted to hear that you found our hotel pleasant, with a friendly staff and good food. However, we regret that certain aspects of your stay did not meet your expectations, and we sincerely apologize for any inconvenience caused.

We genuinely value your input, and we hope you give us another chance to provide you with a more positive and seamless experience in the future.

Thank you again for choosing to stay with us, and we hope to have the opportunity to welcome you back and exceed your expectations.

• Lol.travel
  • Official Site
15.8 km fra Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort
0.6 km fra Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort
Ved stranden
Registrer gratis for lave priser
0.2 km fra Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort
18 268
3 202
1 124
Anmeldt 30. september 2019

En veldig fin opplevelse! Jeg bodde i Playa del Carmen i ca et halvt år og kjenner området godt. Jeg feiret bursdagen min sammen med ei venninne, med en overnatting her. Opplevelsen levde virkelig opp til forventningene. Jeg vil anbefale dette hotellet hvis du skal på "hotell-ferie". Du har alt du trenger på hotellet og du trenger ikke å gå utenfor. For min del, er det mye å oppleve i Playa del Carmen, så jeg ville likevel sett hva stedet har å by på.

Vi var også på en forelesning og fikk omvisning på hotellet, i forbindelse med studier. Virkelig fantastisk!

Dato for oppholdet: desember 2018
3  Takk, 1212Annak
Manupealpu, Gerente på Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2019

Dear 1212Annak,

Thank you very much for choosing Hilton to celebrate your birthday, and for taking the time to share your beautiful experience. We sincerely appreciate your praises to our location.

Thank you very much for recommending our resort, we look forward to welcoming you back!

Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

The royal har alt en bare kan drømmer om. Fantastisk mat, store, rene flotte rom, alle ansatte er veldig hyggelige. Vi hadde en flott tur👌 Men merket at det har vært innsparinger på enkelte ting.. Den store minibaren er fjernet, showet i lobbyen kan ikke sammenlignes med det som var i Jan 2016.. I 2016 gikk det noen rundt bassenget med frossen frukt, kalde kluter eller en som bare pusset solbrillene... Live musikk var det hver dag også...Synd dere tar bort slike ting. Alle ansatte er helt topp, men skulle ønske jeg kunne ta med flinke, lille Henry med pannekakene hjem, for en glad gutt :) Fantastisk hotell som jeg anbefaler på det sterkeste...

Dato for oppholdet: januar 2018
1  Takk, Marianne-mor72
Lynn D, Gerente på Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018

Kjære Mormors,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele med oss din fantastiske anmeldelse! Det gjør oss så glade for å vite at du hadde en flott ferie med oss.
Vi vil takke for at du har gitt oss muligheten til å være vert for deg.
Vi håper å se deg for din neste ferie, slik at vi kan skjemme deg bort her på "ditt hjem hjemmefra"

Anmeldt 9. februar 2016

Veldig bra service,maten er bra. Rommet var pyntet og vasket hver eneste dag. Showene var mye av det samme,her kan di nok bli bedre. Mye forskjellige aktiviteter å være med på,for di som vil ha litt trim i ferien.
Var i spa avdelingen noen ganger,fantastisk masasje,men di vet å ta betalt.
Vi hadde veldig god service på Maria Marie restauranten ,stor takk til Servitørene Eulises,Juanu og manager Diego😊🌞

Romtips: Delvis havutsikt.
Dato for oppholdet: januar 2016
2  Takk, Gunn C
Lynn D, Gerente på Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2016

Estimert Gunn C,

Takk for at du deler din flott opplevelse!. Vi er takknemlige for at likte de fleste av våre tjenester og våre ansatte fant avtale, og vi ønsker å gi varme, vi er veldig stolte av det arbeidet med oss!
Vi håper å komme tilbake med oss snart, vil det være en glede å tjene deg igjen!

Anmeldt 25. mars 2015

Dette var vår første tur til Mexico. Dette hotellet var bare slikt en drømmer om og feriere på, her har du alt, det gjelder både mat basenger og da alt du kan få av det jeg vil si er luxus på et hotell.
Alle der gjorde så du følte deg som en gjest i ypperste klasse.
Mange restauranter med nydelig mat i alle slag. Vil du oppleve Luxus, ja da vil vi anbefale dette på det sterkeste.
Eneste men som jeg vil si, er at alle vil jo at du nevner døm med navnet sitt da på denne anmeldelsen men dette vil jeg ikke, det blir feil.
En gruppe vil jeg fremheve alikevell, og det er de so ikke synes, men som gjør den viktigste jobben for deg og meg, og det er damene som vasker og skurer hele dagen lang.
Suiten vi hadde var så ren og pyntet hver eneste dag, av ei av de damene hver dag og det skinte av alt bestandig. Dette er i mine øyne de store heltene, ikke alltid de som smiler til de hele dagen ellers.
Skal dere nyte luxus med alt, ja da skal der ikke være i tvil mener nå jeg

Dato for oppholdet: mars 2015
3  Takk, Frode S
Lynn D, Gerente på Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2015

Kjære frodeking,

Takk for at du deler din erfaring! Vi er glade for at du likte oppholdet og som du liker spesielt vår tjeneste, er vi veldig glad for å lese at våre ansatte gjør en god jobb. Takk igjen, rolig og sjarmerende se snart!

Anmeldt 12. januar 2015

Dette er et av de beste feriehotell vi ha bodd på. Stort utvalg av restauranter med god mat. Rommet var stort og velutstyrt, servicen var upåklagelig. Uteområdet og stranden var så bra som en kunne ønske.
Vi ønsker gjerne å komme tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2014
2  Takk, janotto67
Lynn D, Gerente på Hilton Playa del Carmen, an All-Inclusive Adult Only Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. januar 2015

Dear janotto67,

På vegne av alle ansatte på The Royal Playa del Carmen, ønsker vi å uttrykke vår takknemlighet for å bo på hotellet vårt og gi oss det privilegium å tjene deg. Vi er svært glade for å vite at du likte ditt siste opphold på feriestedet vårt.
Vi vil også gjerne takke for at du tok deg tid til å dele dine kommentarer i TA.
Vi ser frem til å ønske deg igjen i nær fremtid!