Hvor skal man starte...!?
Først av alt! Hyggelige absatte, og spesielt Wilfrido som er en ypperligservitør, som alene berger dette til en 2 stjerners opplevelse, og ikke 1!
Her er det mange ting å sette fingeren på.
1* Vannet på stranden er full av sjøgress, men det hører med til sesongen. Og ikke hotellet sin feil.
2* vi bodde fire stk. På rommet, men fikk bare 2-3 hånduker på deling.
3* Minbaren ble ikke bestandig fylt opp.
4* Måtte mase for å få fikset lyspære på rom, og hveranda.
5* ikke nok solsenger ved bassenget, og ivertfall ikke som er i skyggen. Måtte stå opp kl.5 om morgenen for å få plass ved bassenget.
6* volleyballbanen er hard, og av 4 spillere fikk 3 sår/rift pga hard underlag.
7* kelnerne slurver ved resturanten, sier man "quattro coca cola", så får man "dos"
8. Rommet luktet gammelt og muggent.
9. Noen Maur på rommet. Men ikke krise
10. Bassengområdet er veldig bra, og den burgeren man får servert der er helt magisk. Og folkene dom jobbet for underholdningen er veldig dyktige! Stort +
11. Det verste til slutt, En kar ved navn "Sergeo" selger turer og opplevelser. Men det koster veldig mye over det opplevelsen tillsier. Betalte 945 dollar for en båttur til øyen Islas Muerto for 9 personer (4 barn). Fikk prutet ned fra 1035dollar.
Turen skulle være med alle oss 9, med egen katamaran, med dykking, paragliding, og mulighet...Hvor skal man starte...!?
Her er det mange ting å sette fingeren på.
2* vi bodde fire stk. På rommet, men fikk bare 2-3 hånduker på deling.
3* Minbaren ble ikke bestandig fylt opp.
4* Måtte mase for å få fikset lyspære på rom, og hveranda.
6* volleyballbanen er hard, og av 4 spillere fikk 3 sår/rift pga hard underlag.
8. Rommet luktet gammelt og muggent.
9. Noen Maur på rommet. Men ikke krise
Turen skulle være med alle oss 9, med egen katamaran, med dykking, paragliding, og mulighet for å kjøre rundt øyen med en golf bil. Det var det ikke! Vi ble med i wn båt sammens med 35 andre, trangt som bare det. Kastet ut i vannet sammens med 200stk. For så stress-svømme 400meter for å bli plukket opp igjen. Vår yngste datter ble ikke med ute i vannet da de ikke hadde nok masker, og ikke hadde dykkermasker som passet til barn. Det ødela hele hennes tur. Ren svindel og pengemaskin, STYR UNNA. (Øyen i seg selv er fin og verd et besøk)
Anbefaler og arrangere turen ut dit selv med lokal ferge.
Været i mexico og Playa del carmen er 10/10! Og ikke bli skremt av regntid. Så om lag en ca 100 regndråper på våre 14 dager der.
Så oppsumert!
Fin plass, hyggelige ansatte, men her må ledelsen komme på banen å finpusse litt på opplevelsen for dette hotellet har mye å gå på 🙂Mer
Vis mindre