Interresante ruiner rett ved en veldig fin strand. Ta med badetøy inn, kikk på ruinene og slapp av på stranden i etterkant.
Husk å ta med vann inn.
Husk å ta med vann inn.
Fantastisk å se hvordan dette ble bygget for hånd, og nøyaktigheten de greide å gjøre dette.
Guide er strengt tatt ikke nødvendig.
Skulle ønske det var mulig å komme tettere på ruinene som man kan flere andre steder. Det blir litt tråkking i kø. Skulle ønsk vi hadde tatt med guide og lærte mer om området også
Området og historien bak er interessant. Området var mindre enn forventet.
Det var mange som hadde guide. Vi hadde med en guide bok over området som dekket vårt behov.
Vi leide bil og parkere ved stranden på sørsiden av parken. Her var det gratis å parkere lang veien og det var bare et par hundre meter å gå til parken. Parken var fin og ren, men var litt overdrevent i reklamene. Vi var fornøyd etter en time og dro til stranden som lå på sørsiden, denne var i vårt syn penere enn stranden inne i parken.
Fin Maya Ruin som ligger i Tulum, lett og komme dit samt at det ligger ved sjøen, stranda der er fin.
Interesant Mayakultur,utrolig nydelig beliggenhet.Fordel med guide.Ta med badetøy,og vann.Bruk gode sko/joggesko.