Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Bladet/Molladalen 29.07.22

Guide Øystein var fantastisk flink, rolig og kunnskapsrik. Turen opp til Bladet var en stor... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Bengt S
via mobile enheter
En fantastisk dag til fjells

En fantastisk topptur med guiden Sol! Vi lærte mye både før og underveis på turen. Følte meg trygg... les mer

Anmeldt 10. januar 2022
I5216RAmariao
via mobile enheter
Les alle 41 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
41
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
41
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 41 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2021

Veldig bra kajakker! Veldig hyggelige folk som jobber der! Leide 8 kajakker i Geiranger og vi hadde det fantastisk

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, kentb868
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Utrolig bra grunnkurs i elvepadling i spektakulære omgivelser i Hellesylt. Trivelig og profesjonelt opplegg, hyggelig og dyktig instruktør, og mye læring og moro!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Jørgen M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Leide 20 kajakker i Geiranger-fjorden gjennom Fjord Nature. Kjempeopplevelse i strålende sol, og effektive og hyggelige folk!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, AnneU141
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi leide havkajakk i 4 timer fra Hellesylt. Vakker tur og helt super service og gode lokaltips. Anbefaler virkelig Fjord Nature.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 311mias
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Dyktig og hyggelig guide som tok godt vare på oss og brukte all tiden vi trengte for komme oss trygt opp og ned. Til hva vi fikk burde dette koste mye mer. Absolutt verdt det hvis du vil ha en morsom utfordring

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Happiness800787
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser