Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Agoda.com
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
10
5
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
5
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 15 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2021

Supert sted. Enkelt og helt fantastisk. Kaffetrakter, vannkoker, te, kaffe, vinglass, kaffekopper, glass - på rommet. Små ting som utgjør det lille ekstra. Og en helt fantastisk gourmetrestaurant ved siden av. Med kortreist mat og superhyggelig betjening. Morgedal :) Anbefales alle som vil overraskes og ha en hyggelig kveld.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, heidibergbentele
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2020

Veldig hyggelig husvert som tok i mot oss og viste oss rundt på anlegget. Stort og koselig rom med en liten kjøkkenkrok med kjøleskap. Eget bad. TV-stue og bibliotek i underetasjen. Gode senger. Gratis kaffe av høy kvalitet (mange sorter) fra felles kaffemaskin ved inngangspartiet. Sjokolade og kaker "ad libitum" på samme sted. Gratis parkering. Verten tilbyr gratis billetter til skimuseet som ligger i nærmiljøet. Kort vei til dagligvarebutikk. Gjestehuset er noe preget av alderen, men koselig og ikke minst svært rimelig. Virkelig god valuta for pengene. Anbefales !

Dato for oppholdet: september 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Per Arthur H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juni 2018

Et enkelt konsept. Ikke alle vil nok ha det så enkelt men for oss passer det utmerket. Rent, gode senger, enkelt innredet. Lite tekjøkken på rommet hvor det var mulig å tilberede medbrakt mat. kjøleskap etc. Vi ble mottatt på en meget hyggelig måte av verten. Frokost ble servert på brett på ønsket tidspunkt. Kunne inntas på rommet eller ute i hagen hvor høner trippet ved bordet. Gratis WiFi (god dekning).

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Ole_J2101
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. februar 2018 via mobile enheter

Jeg hadde ikke planlagt dette, men Haukelifjell var stengt og jeg måtte finne meg husly. Takk og pris for det. Makan til hyggelig, hjelpsom og imøtekommende vert har jeg ikke opplevd på leeeenge.

Alt er enkelt. Seng. Bad. Dusj. Rom. Garderobe osv. Men hjerterom!!!

Fantastisk oppholdsrom nede i underetasjen. Topp bredbånd. TV. Fiber. Netflix.

Jeg ble sittende dagen etter å gjennomføre to Skypemøter. Nå har fjellet roet seg og jeg reiser videre. En svært god opplevelse rikere!!!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, lagethune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Følte nesten vi bodde på hybel, liten gang til å henge fra seg yttertøy, bad, og rom med to gode senger. Kjøkkenbenk, kjøleskap og kokeplater på rommet.
Ved inngangspartiet sto det kaffemaskin, kjeks, frukt og sjokolade, bare å forsyne seg.
Frokost servert på rommet når man måtte ønske, god frokost.
Kjellerstue med tv og masse bøker.
Eneste minus var kanskje at det var litt slitt og gammelt der, gulvteppe var også ganske slitt, hadde sett sine beste dager og var modent for utskiftning. Gardinene kunne vært litt lenger, slik at man ikke fikk lyset rett i ansiktet når man våknet.
Kommer gjerne igjen, hyggelig vertskap.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Heidi N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser