Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 159
Fullt refunderbart før tor. 5. okt.
Hotels.com
Vio.comUSD 159
Orbitz.comUSD 143
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Veldig hyggelig, ordentlig hotell.
God real mat og vennlig betjening. Fasilitetene er rene og pene.
Innbydende og modernisert basseng område med kaldkulp og jaccuzi.

Skimuseet rett ved siden av er verdt et besøk!

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, CLHoiby
Anmeldt 6. september 2018 via mobile enheter

På vei hjem fra bilferie i Skandinavia bestemte vi oss for å ta ei natt på Morgedal Hotell. Og heldigvis for det! Hotellet var nylig oppusset så det var lyst, rent og hjemmekoselig. Folkene som jobbet der var trivelige og opptatt av å gi oss god sørvis. På forhånd hadde vi gitt beskjed om at sønnen vår hadde cøliaki og at han derfor måtte ha glutenfri mat. Det var ikke noe problem! Middagsbuffet var nydelig. For alle! En fryseboks stod ute i spiserommet og ungene kunne forsyne seg med ispinner. Og selvsagt var det godt utvalg i glutenfrie ispinner også. Frokosten var også god og innholdsrik! Innendørs badebasseng var ikke noe minus, så det ble tatt i bruk både kveld og morgen. Minigolfbanen likeså.
Anbefaler alle en natt eller to på dette fine hotellet!

Takk, mona_446
Anmeldt 25. august 2018

Har overnattet flere ganger her. Veldig godt service i resepsjonen og god frokost. Rommet er nyoppusset og praktisk. Savner hårføner på badet, men ellers veldig fornøyd. Spisesalen og barområdet er også nyoppusset. Lun og koselig stil. Hotellet har også et badebasseng med et bassen og et boblebad.

Takk, AnjaG507
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Mye bedre kvalitet enn forventet. Hotellet var oppgradert slik at det tilfredstiller dagens forventninger. Kokken leverte virkelig en middag som alle var veldig fornøyd med. Vinen var også meget bra til en god pris.

Takk, johnaaget
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde ikke planlagt opphold, men stoppet pga mye trafikk og lang reisevei. Vi hadde med hund, og fikk et hunderom i 1.etg. I motsetning til de fleste andre hotell, hvor hunderommene ofte er de styggeste rommene, var dette de sist renoverte, moderne og flott rom med skandinavisk design og fantastiske senger. Middagen var svinenakke, jeg hadde ingen forventninger, da jeg stort sett opplever at småhoteller med lavt belegg sliter med å levere god mat. Men dette var en gledelig overraskelse. Maten var nydelig. Omgivelsene er fredelige, det var helt stille om natten.
Om morgenen gikk jeg en lang tur med hunden langs vannet som ligger rett ved hotellet. Fredfullt og fint.
Frokosten hadde jeg heller ingen forventninger til, da det også pleier å være sånn passe på småhoteller med varierende gjestebelegg. Men her var det delikat lagt opp små mengder av en rekke pålegg, flere typer brød, grove vafler og flatbrød.
En merkelig sak: ved ankomst fikk vi 8 bonger som vi kunne bruke på gratis drikke. Oppfordring til hotellet: ikke gi vekk varer som gjestene ikke forventet å få. Det er dårlig butikk for dere og gir en følelse av at dere selv ikke syns hotellet er verd oppholdet. Et hotell med lavt selvbilde som må kompensere med gratis alkohol...Hent unødvendig, vi hadde gledelig betalt for drikken selv. Vi fikk også gratis tannbørste da den var glemt, fordi det ikke var en knapp på kassen til å selge den. Hyggelig, men dårlig butikk for hotellet. Har kjørt forbi Morgedal dusinvis av ganger på vei til feriested i Kragerø. Er glad vi stoppet denne gangen, kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Martine L