Rent og ordentlig, veldig hyggelige ansatte.
God mat
Treningsrom med nye fine tredemøller og vekter og apoarater
Svømmebasseng
Alt du kan ønske deg :-)
Stor parkeringsplass rett ved omgang til hotellet
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Rent og ordentlig, veldig hyggelige ansatte.
God mat
Treningsrom med nye fine tredemøller og vekter og apoarater
Svømmebasseng
Alt du kan ønske deg :-)
Stor parkeringsplass rett ved omgang til hotellet
Overnatting på vei til Vestlandet . Morgedal blir kaldt skisporten vugge. Koselig sted og skimuseet ligger like ved. Har overnattet der mange ganger. Hotellet er nyoppusset og rommene har ny oppusset bad . Middagen er alltid god.
For dyrt i forhold prisen.
Luktet maling i hele etasjen. Helt tett på rommene og vanskelig å sove, mangler hårføner og strykejern. Gamle bad med uappetittelig dusjforheng.
Middagsbufféen og frokosten var middels.
Super overnatting før reisen over fjellet. Rent og praktisk rom, god frokost, svømmebasseng for morgentrim, og super service med sen kvelds til sultne barn. Minigolf hadde de også, rakk dessverre ikke å prøve. Det tar vi neste gang :)
Supert opphold! Bodde ved Morgedal hotell i jobbsammenheng. Ble møtt av en kjempepositiv og serviceinnstilt resepsjonist.
Flotte nyoppussede rom, fantastisk service og kjempebra mat. Absolutt valuta for pengene og anbefales på det varmeste. Jeg kommer tilbake!
Stoppet her på vei til juleferie. Koselig hotell med god hjemmelaget mat, fantastisk hjelpsom betjening og til en god pris.
Hotellet har basseng med sauna,
boblebad og treningsrom. Hotellet ligger midt i den norske naturen med turterreng og skiløyper rett ovenfor døren. Her kommer vi nok til å stoppe oftere og kanskje for et lengre opphold.
Anbefales på det varmeste.