Kees H
4,0 av 5 boblerAnmeldt 18. mars 2023
Per Stang Christensen, Daglig lederMorgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. juni 2023
Hei.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, den vil bli videreformidlet. Vårt serviceløfte i Unike Hoteller er at vi skal "gå den ekstra mila" for våre gjester - det har åpenbart vært tilfelle her.

0.1 km fra Morgedal Hotell
    13.1 km fra Morgedal Hotell
    Kjæledyr tillatt
    Se flere hoteller i Morgedal
    Anmeldt 18. mars 2023 via mobile enheter

Vi har hatt to flotte døgn på Morgedal hotell. Maten var god og rommene fine. Men det som var helt spesielt var måten Arvid tok oss i mot på. For en service vi fikk. Vi følte virkelig at han gjorde alt han kunne for at oppholdet vårt skulle bli 100%. Han byr på seg selv og gjorde virkelig vårt opphold helt topp.

Takk, Lill W
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Den vil bli videreformidlet og det er tydelig at Arvid leverte iht. vår målsetting! Vi håper å få muligheten til å ønske velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. mars 2023 via mobile enheter

Koselig og avslappende opphold. Hele leveransen var helt topp. Hyggelig betjening, perfekt badetemperatur i bassenget, god og variert frokost og ikke minst restauranten er absolutt et must. Vi kommer garantert igjen. Kort vei til parkering og naturen rett utenfor gjør at dette hotellet gir deg avkobling med en gang du kommer.

Romtips: Ta med tursko så kan du ta en koselig spasertur
    Takk, Resort25249158974
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2023

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Den vil bli videreformidlet. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. september 2022 via mobile enheter

Det var hyggelig og blid betjening i resepsjonen og restauranten men rommet vi fikk tildelt var lite til å være et dobbeltrom. Det manglet også skrivebord som var beskrevet på nettsiden, leselampe kun ved den ene sengen var også et minus, men at det var nyoppusset trakk litt opp.
    God middag på kvelden da vi ankom.
    Frokosten var helt OK, hverken mer eller mindre.

Romtips: Det god og gratis parkeringsplass ved hotellet.
    Dato for oppholdet: september 2022
    Takk, 81_ysteina
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2023

Hei, og takk for tilbakemelding.

Det er hyggelig å høre at dere ble godt mottatt av vårt personale og at middagen falt i smak. Når det gjelder dobbeltrommet beklager jeg at dere fikk et av den litt mindre typen, de fleste av våre dobbeltrom er romslige.
    Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning.

Salgs- og driftsdirektør

Anmeldt 25. juli 2022 via mobile enheter

Veldig positiv opplevelse etter nyåpning. Siden sist vi besøkte Morgedal hotell for 4 år siden så har det skjedd mye her. Hotellet er pusset opp med fine fellesarealer, nytt flott bad og nye møbler. Man får en spa/velvære følelse over hele hotellet. Etter ankomst besøkte vi bassenget til stor glede for barn og voksne. På kvelden spiste vi virkelig god mat i restauranten. Forrett med røkelaks, hovedrett med dåhjort og svin, og dessert med karamellpudding og hjemmelagd iskrem. Alt så nydelig ut på tallerken, og kjøtt og smaker var det høy klasse over. Betjeningen var veldig profesjonelle og super service innstilt. Vi kan virkelig anbefale et opphold på Morgedal hotell.

Romtips: El bil lading til en billig penge
    Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, HerrNilsen
    Anmeldt 9. juli 2022

Vi hadde virkelig gledet oss til 3 dager her. Første vi fant ut, var at bassenget var stengt. Og fikk 3 forskjellige svar på når det kunne fikses. Vi fikk ikke badet. Minigolf banen var overgrodd. Mange brus i minibaren og baren var utgått på dato. Men veldig hyggelig betjening . Selv om de nok var litt få på jobb. Og frokosten var veldig bra. Den ene middagen vi hadde på hotellet var også veldig bra. Kommer gjerne tilbake. 😊

Dato for oppholdet: juli 2022
    Takk, eirent2022

Hei, og takk for tilbakemelding.

Jeg beklager sent svar. Vi hadde noen dager hvor vi måtte stenge bassenget pga vedlikehold. Manglende deler var nok årsaken til at svaret var litt "ullent" på spørsmålet om når det kunne fikses. Øvrige punkter har jeg tatt opp med respektive avdelinger.
    Vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning :-)

Salgs- og driftsdirektør