Magnhild D
Dato for oppholdet: februar 2024
Per Stang Christensen, Daglig lederMorgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. mars 2024
Hei.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er ingen tvil om at Vilje innfridde vår målsetting i Unike Hoteller om at vi skal "gå den ekstra mila for våre gjester". Det er alltid hyggelig med slike tilbakemeldinger og den vil bli videreformidlet.
Vi håper å kunne ønske dere velkomne tilbake ved en senere anledning.

0.1 km fra Morgedal Hotell
    Sanitæranlegg og resepsjon
    26.5 km fra Morgedal Hotell
    Se flere hoteller i Morgedal
    Anmeldt 21. november 2023

En av de verste overnattingsopplevelsene jeg har hatt. Restauranten er helt vanvittig overpriset og elendig. Jeg betalte 395kr for en dårlig og rå stekt biff, med noe poteter ved siden av. Da jeg skulle sjekke ut, og jeg hadde gitt beskjed dagen før at jeg trengte en spesifisert kvittering til arbeidsgiver, så fikk jeg beskjed ved utsjekk at dette ikke var mulig å skrive ut. Noe jeg aldri hadde opplevd før. Måtte stå i 30 minutter og krangle med en resepsjonist ved navn Hassan, som var meget uprofesjonell, og fikk ingen hjelp av. Jeg måtte forklare omtrent 10 ganger hva jeg skulle ha, Hassan visste ikke bak frem på seg selv engang. Dette er det verste jeg har opplevd. Anbefales overhodet ikke til min verste fiende engang. Håper dette hotellet går på en ordentlig smell.

Dato for oppholdet: november 2023
    Takk, TOR M
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023

Hei, og takk for din tilbakemelding.

Vi beklager at dine forventninger ikke ble innfridd denne gangen. Dette representerer ikke vår hverdag, verken når det gjelder service eller kvalitet. Jeg forstår at vår hotellsjef allerede har vært i kontakt og at det hele ble diskutert i den samtalen.
    Vi håper, på tross av din opplevelse, får anledning til å ønske deg velkommen tilbake til et hyggelig og velsmakende opphold hos oss (med spesifisert regning hvis du ønsker det.
    Jeg ønsker deg og dine en god førjulstid.

Anmeldt 6. november 2023

Anbefaler Morgedal hotell på det varmeste. Lett tilgjengelig ankomst fra hovedvei, rent, pent og god mat. Service fra de ansatte var også enestående tross at vi var 21 stykker anledning min bursdagsfeiring. Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: november 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Charlotte R
    Anmeldt 19. august 2023 via mobile enheter

Veldig hyggelig hotell.
    Rommene var store, noe som er bra når man kommer med motorsykkel. Gode muligheter for å henge opp tøy.
    Badet har produkter fra rituals og hårføneren var god.
    Senga var grei.
    Frokostbordet hadde det meste, veldig bra bacon ( sprøtt og godt med mye smak).
    Vil også si at personalet var veldig hyggelige å imøtekommende.

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, 645livt
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2023

Hei, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Godt å høre at du trivdes hos oss, så da håper vi å kunne ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 4. august 2023

Hotellet er ikke noe spesielt spennende sett utenfra, men rommene og badene er rene og helt greie. Veggene er fylt med historie. Hotellet har gode og store offentlige rom, og vi hadde gleden av å sitte i baren om kvelden. Baren/salongområdet er veldig stort med mange sittegrupper, så jeg tror det aldri noen som vil føle at de sitter trangt i forhold til andre gjester. Det er gratis parkering. Frokostbuffeten er noe av det beste jeg har sett når det gjelder sjømat som jeg er veldig opptatt av.

Dato for oppholdet: august 2023
    Takk, Ingeborg56

Hei, og takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi får ofte tilbakemelding på at hotellet utvendig ser litt "anonymt" ut, men at man blir positivt overrasket når man kommer inn. Hyggelig også å se at frokostbuffeten falt i smak. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 15. juni 2023

Guttegjeng på motorsykkeltur - og da passer dette hotellet supert! Morgedal Hotell bør markedsføre seg som HUB for MC - her er mange gøye veier i området, både asfalt og grus! Flotte rom og fasiliteter og svært god mat - både tre-retters på kvelden og frokostbuffet! Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Speider1
    Per Stang Christensen, Daglig leder på Morgedal Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2023

Hei.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, den vil bli videreformidlet til våre medarbeidere. Det er alltid inspirerende med slike tilbakemeldinger og vi håper å kunne ønske velkommen tilbake ved en senere anledning.

Morgedal Hotel AS