Parga Princess ligger, som andre har fortalt, litt oppe i høyden mellom gamlebyen og Valtos Beach. Vi ble hentet på flyplassen og fraktet trygt tilbake (gratis).
Rommet ("Love"!!) var fint og rent, og badet rent og pent. Flott terrasse med utsikt mot Valtos Beach og Paxos/Antipaxos (når varmedisen er borte!) Deilig å slappe litt av i skyggen der etter frokost. Om ettermiddagen blir det litt FOR varmt å sitte der, men når sola går ned, eller det er litt skyer, så er det praktfullt!
Frokosten var helt grei, med gresk youghurt med frukt og honning som høydepunktet - for min del! Airconditioning fungere utmerket. Sengen var stor og komfortabel - ihvertfall etter gresk standard! (Har bodd på beinharde senger flere steder tidligere!) Lite kjøkken bak skapdører og stort kjøleskap som virker som det skal. Betjeningen fyller på med drikke (øl og mineralvann) hver dag, hvis du har glemt å handle inn selv. Hele betjeningen er utrolig blide, hyggelige og serviceminded. Hvis du ønsker det, så frakter de deg gratis frem og tilbake til både strender og by. De anbefalte båten "Marco Polo" for dagstur til Paxos/Antipaxos, og det var et godt råd! Anbefales!! Parga by er liten og hyggelig, og jeg anbefaler å spise på restauranter øverst i gamlebyen, (Sakis, (god mat, topp betjening) Filomila (god mat, håpløs betjening!) eller på Aegis nede på brygga - eller kanske Hellenikon inne i byen. Vi rakk jo ikke innom alle de fine restaurantene, men ligg unna f.eks. Zorba, som var en dårlig "matfabrikk"!
De har planer om å bygge både svømmebasseng og bar på baksiden av hotellet. Håper dette går i orden. Da blir dette et helt nydelig hotell!
Jeg gir fem stjerner, men gjør oppmerksom på at det KAN være helt feil for folk som er lite mobile, og som ønsker å bo "på stranda".
Vi vil velge Parga Princess hvis vi reiser tilbake, noe jeg tror vi gjør!