9942015
Parga, Hellas
Anmeldelse av Valtos Beach Hotel
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. juli 2015
Dato for oppholdet: juni 2015
Romtips: De store leilighetene ligger på bakkeplan . dobbeltrommene ligger i annen og tredje etg. der er...
4,0 av 5 boblerRom
        2.7 km fra Valtos Beach Hotel
        2.6 km fra Valtos Beach Hotel
        Se flere hoteller i Parga
        Anmeldt 15. juni 2014

Fantastisk hotell med gratis internett på rommet. Fine rom, nær beliggenhet til både sentrum og den største stranden. Et koselig bakeri rett over gaten med et stort utvalg av brød og andre bakverk, og en liten frukt "butikk" litt lenger ned i gaten. Hotellet er også blandt annet nærme flere supermarkeder, iskrembarer, et apotek og en minibank. Ikke så langt å gå til den største stranden, men det er rett opp og så rett ned så en må være forberedt på å gå litt, hvis ikke så er det også noen små, fine bystrender i sentrum.
        Eneste minuset var at det nesten aldri er noen i resepsjonen på hotellet, men da er det bare å ringe til resepsjonen i Valtos Beach Hotel for å få dem til å sende noen ned. Veldig koselig personale, spesielt renholderene.
        Dette er definivt hotellvalget mitt neste gang jeg drar til Parga.

Dato for oppholdet: juli 2013
        1  Takk, Runaaaa
        Anmeldt 26. september 2013

Hotellet var veldig fint, vi var så heldig å få et av nyopp pussede rommene, det var virkelig fantastisk. Stor terrasse med møbler og havsutsikt fra sengen . Personalet var trivelige. Maten var grei, og renslighet var det ingen ting å klage på! Et perfekt, stille og rolig sted for avslapping.

Dato for oppholdet: september 2013
        • Reisetype: Reiste med venner
        Takk, Linda J
        Anmeldt 13. august 2013

Takk for en fantastisk ferie på Valtos beach hotell Nichos og Christos!!. Vennlighet og service er på topp i dette familiedrevne hotellet! Fantastisk beliggenhet og god mat. Kort vei til sentrum og en herlig strand rett nedenfor hotellet. Ansatte og eiere er svært positive og arbeider effektivt for sine gjester. Man føler seg eom en svært velkommmen god venn på dette hotellet! Et hotell som vi vil anbefale på det varmeste. Uforglemmelig opplevelse!

Vi kommer garantert igjen!!!

Hilsen familien Reite

Dato for oppholdet: august 2013
        1  Takk, aaserr
        Anmeldt 11. juli 2013

Vi ble møtt av familien som driver hotellet. Servicen var god, rommene var fine og nylig oppusset.
        Frokosten var bra med godt utvalg av pålegg, drikke, og et fint område å sitte i.

3 roms-leilighetene var visst dårligere enn 2 roms leilighetene. 3-romsleilighetene har kun ett faktisk rom, men en hams, mens 3 roms var med to rom (4 senger) og mer plass.

Hotellet ligger fint til på Valtos stranden og er ca 10 min gangavstand fra byen. Etter å ha sett lokasjon og atandard på hotellene i Parga velger jeg gjerne dette hotellet igjen!

Romtips: Vi bodde i bygget nermest bassenget. Dette var fint, hadde tilgang til hotellets trådløse imternett, utsikt over havet og ikke for høyt oppe og for langt å gå til stranden. Anbefaler å be om rom nærme bassenget da disse var store og nyoppusset!
        Dato for oppholdet: juli 2013
        1  Takk, eleni88
        Anmeldt 24. august 2011

Hotellet er topp, vi bodde i en leilighet på 70 m2 med 2 bad og felles uteplass. Minus med uteplassen er at det er null sikt,annet enn til naboen og ingen sol.
        Rent og pent til enhver tid.
        Gogozotos har perfekt beliggenhet til sentrum men det er bratt og litt langt til Valtos stranda, særlig med små barn.
        Resepsjonen/informasjon var ikke bemannet den ene uken, noe som gjorde at vi fikk besøk i leiligheten og måtte svare på spørsmål fra andre turister som ikke bodde på hotellet.
        Gogozotos anbefales :-))

Dato for oppholdet: august 2011
        Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Apollo
        2  Takk, Mona R