“Beste pita gyros i Norge”
Anmeldelse av Skafferiet Mat & Drikke

Skafferiet Mat & Drikke
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hardbakke
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk god pita gyros, ekte gresk kvalitet! Heimelaga brød og god tzatsiki. Fin restaurant, god meny med mykje variert.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, ee95ee

Anmeldt 22. juni 2018

Eg kom ein måndag ettermiddag, og restauranten var eigentleg ikkje open. Likevel fekk eg en velsmakande og god pastarett servert på tilnærma 1-2-3. Takk for god mat og framifrå service.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, SWF57
MrSkaperen, Eier på Skafferiet Mat & Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding

Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Jeg spiste klippfiskpizza. Veldig salt, men utrolig god! Tynn og sprø bunn på pizzaene. Lillesøsteren min spiste serrano - veldig fornøyd.
Flotte lokaler, fantastisk utsikt. Til dessert smakte vi både pannacotta, mousse av sjokolade, mousse av gresk yoghurt, appelsinskake med hjemmelaget is. Mousse av gresk yoghurt ble favoritten vår. Verdt å legge pengene igjen her. Flott at det finnes en såpass bra restaurant i Solund🤗 Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2017
Takk, siriannr
MrSkaperen, Eier på Skafferiet Mat & Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2017

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Hadde dåpsfeiringa her. Vi blei på førehand fortalt at vi ikkje kunne ta med kaker - slik som er vanleg norsk tradisjon i dåp, konfirmasjonar o.l. Dette spurte vi om fleire gonger før dåpsdagen. Då vi ankom lokalet på dåpsdagen, så var det gjort klart kakebord og vi blei spurt om kor kakene var. Dette var veldig frustrerande for oss som familie og gjester. Det var også dekka på til færre gjester enn det vi hadde gitt beskjed om. Heilhetsinntrykket på maten var lite bra. Koldtbordet var lite variert. Brødet/foccaciaen var knallhardt og umulig å tygge. Prisen på gildet var veldig overprisa, og dette er kun slikt som kan skje når det er monopolsituasjon.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, 681siljas

Det var trist at dere fikk denne opplevelsen. Hadde satt pris på om dere hadde tatt kontakt med oss slik at vi kunne ha prøvd å rette opp i opplevelsen dere og da siden det er svært vanskelig å rette opp dette i ettertid. Vi tar dette selvfølgelig med oss og håper vi kan bli bedre på denne type arrangement på alle måter.

Anmeldt 11. juli 2017 via mobile enheter

Veldig kjekke servitører og spennande mat med masse lokale råvarer. Ikkje redd for å prøve ut nye smaker og alt som vert servert er av god klasse. Ein plass som heile familien likar seg og føler seg velkommen.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Trond O
MrSkaperen, Owner på Skafferiet Mat & Drikke, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2018

Beklager at vi ikke tidligere har svart på din hyggelige tilbakemelding. Kjekt å høre at dere likte stedet vårt.

Har du vært i Skafferiet Mat & Drikke? Del dine erfaringer!