Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9)
Filtrer anmeldelser
9 resultater
Vurdering fra reisende
0
6
1
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
0
6
1
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 9 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Hadde en langhelg med flott vær og fine dager. Plassen har en flott beliggenhet med mange turstier for både gå og sykkelturer. Nye toaletter og dusj pluss rom for vask av klær. Det som kan være av negativ omtale var vaskene på toalett/dusjrom som var så små at de var nærmest ubrukelig. Ellers så annbefales campingen på det varmeste.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, iseriat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Enkel og fin campingplass på Austrått. Rene, nye toalett- og dusjrom uten de evinnelige myntautomatene.
Kort vei til fin strand med mange fine sittebenker for de som vi spise eller ikke vil ligge i gresset eller sanden.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, KriJens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Helt grei camping i flotte omgivelser. Vi lå i campingvogn, god plass til den. Rolig plass. Kort spasertur til sandstrand, Austråttborgen og Åustråttlunden. Det er bygd et nytt sanitæranlegg. Rent og pent.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Åsa A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2016 via mobile enheter

Etter å ha besøkt hjemmesiden deres bestilte vi en av de nye hyttene ca 6 mnd før vi kom. Fikk bekreftet vår reservasjon. alt så ut til å gå bra.
4 dager før ankomst til campingen fikk vi beskjed om at vi ikke fikk den hytten, men at vi heller kunne få en av de gamle eller rom på motellet. Siden vi var 2 par og en av oss var gravid i 5 mnd så var vi avhengig av noen fasiliteter. Ingen av de andre hyttene hadde verken toalett eller dusj.
Etter mye om og men bestemte vi oss for å prøve 1 hytte men det andre paret booket seg inn på et annet sted.
Da vi ankom stedet var 2 av de nye hyttene ferdige og vi fikk info via andre at de som hadde fått de hadde bestilt og fått bekreftet hytte etter oss. Mao vi var først i køen.
Den hytten vi nå fikk var ikke bra, det luktet av den, var veldig slitt og dårlig fortfatning, men tenkte å prøve siden vi hadde kjørt hele dagen. Etter 3 netter var vi helt utslitte. Selv om vi fikk sove noe virket det som om dette ikke funket. Vi sjekket madrassene nøyere og fant gammelt oppkast under de. Det luktet forferdelig! Hyttene var meget slitte og luktet ikke godt. Da vi forklarte dette for eieren var han ikke interessert i å snakke med oss da han jobbet et annet sted som han sa. Bare lo av oss da vi sa vi ville flytte et annet sted og ønsket refundert pengene våre. Han svarer ikke på henvendelser og gir ingen tilbakemelding. Det var kun 1 dusj for menn på hele anlegget og 2 til damer. Alt i veldig dårlig forfatning. De nye dusjene var defekte. Dette er faktisk det værste stedet jeg har bodd på.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Koltrip
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 15. januar 2017

Vi er nettopp blitt oppmerksom på denne tilbakemeldingen, og ønsker å gi vårt syn. Vinteren 2015/2016 jobbet vi på spreng for å få ferdig og oppgradere motell og fem av våre hytter. Vi hadde en klar målsetting om når dette skulle være ferdig, og tok i mot bestillinger etter denne dato. Beklageligvis klarte vi ikke vår egen tidsfrist, men bommet med ca 14 dager på tre hytter. Vi måtte derfor gi alternative tilbud til noen få bestillinger, da avtalt tilbud ikke var tilgjengelig. Vi valgte å la de som var "heldige" beholde sine bestillinger, uansett når bestillingen var gjort. Dette viste seg ikke å være heldig, da alle som bestilte denne helgen, viste seg å være en del av et selskap, men bestilte hver for seg. Vi kontaktet alle dette gjaldt en uke før ankomst, med tilbud om rom i vårt nyoppussede motell eller hytte av enklere standard. Dette ble mottatt og vist en forståelse av alle, med ett unntak. Du svarte at motellet ikke var aktuelt, og ville ha en hytte av enklere standard. Ved ankomst ville du se hytten, og det fikk du. Du kom tilbake og var noe "ubekvem" med denne standarden, men vi hadde ikke noe annet. Du sa også at du aldri hadde bodd på en campingplass før, og hadde ingen referanser til hva et betydde. Igjen fikk du tilbud om rom i nyoppusset motell (til samme pris og beliggende på samme plass), men takket igjen nei. Du forlangte i stedet en økonomisk kompensasjon, og det fikk du straks. Du fikk tre av fem døgn gratis leie, og det betød for din del at dere (4 pers) bodde for kr 22,50 pr. pers./døgn. Den hytten du bodde i er en helt vanlig campinghytte, av enkel standard. Da de tre "gratisdøgnene" var over, startet du igjen å klage, og du fikk fortsatt tilbud om å få rom i motellet til samme pris. Dette avslo du igjen, og da hadde ikke vi mer å tilby. Da fant du plutselig ut at hytta ikke var ren, at sengene var for dårlig, at det luktet m.m. Vi tilbød igjen rom i motell, som igjen ble avslått.
Da dere reiste, satte vi straks i gang med å se over hytta. Det fantes ikke spor av dårlig renhold, oppkast eller noe som du kunne ha tolket til oppkast. Det var aktivitet i hytta til dere/noen reiste, og dere/noen forlot hytta slik en campinghytte skal forlates, på siste dag. Du fikk mye kontakt og oppmerksomhet fra oss, og vi forsøkte å hjelpe fra før du ankom og under hele oppholdet, med å gi de tilbud vi hadde, samt økonomisk kompensasjon. Imidlertid hadde du en forventning til noe som vi helt ikke forsto, og klarte tydeligvis ikke å møte deg innenfor dine forventninger. Vi kom i en beklagelig situasjon når vi ikke fikk alt ferdig innenfor planlagt tid, og hadde vi visst at det var samme selskap, hadde vi nok fordelt hyttene etter bestillingstidspunkt.
Dusjene må være en misforståelse, da vi på anlegget har 14 dusjer, hvorav 2 er spesifikk damedusjer, 1 er spesifikk herredusj og resten er unisex.
I dag er våre 5 nye hytter , og vårt nye sanitæranlegg ferdig og i flittig bruk.
Vi ønsker deg og dine venner tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. februar 2020
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser