Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Besøk i gruvene

Anbefaler togturen 600 meter innover i gruven på nivå 1 av 14 nivåer. Spennende historier om... les mer

Anmeldt 29. juli 2020
Per Jørgen O
Opplevelse

Innholdsrik og artig opplevelse i Folldal. Mye interessant og se på, og fine bygg. Artig å se hvor... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
klllk
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 24 anmeldelsene
  
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
7
12
3
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
12
3
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 24 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2016 via mobile enheter

På gruvekroen der de serverer mat kan jeg meddele at det er helt forferdelig mat. Prøvde på en fin måte å ta dette opp med kokken og han tok dette på en svært uprofesjonell måte. Jeg betalte for god mat og god service og fikk det totalt motsatte. Anbefaler INGEN å spise maten her. De stakkars servitørene som jobbet der spurte han til og med om de kunne gi oss pengene tilbake, men det fikk de ikke.
Servitørene var flinke, det skal sies.

Dato for opplevelse: juli 2016
1  Takk, Silje S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2016 via mobile enheter

Gratis museum med opplevelse av norsk gruvehistorie. Anbefalt med vogntur inn i gruven. En fin med litt kald opplevelse. 5 grader inne i gruven. Husk godt med klær. Flott utsikt til Rondane. Hyggelig kafé og liten steinavdeling hvor det selges diverse mineraler.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, DocKenny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Vi tok ikke turen inn i gruvene. Allikevel er stedet verdt et besøk. Et fint senter som gir informasjon om geologi, samt flora og fauna i området. Hyggelig kafé og en lite steinavdeling hvor de selger mineraler. Fantastisk utsikt over Folldal som bonus.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, EllenChr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2015 via mobile enheter

Visste ikke om denne plassen før vi kom hit. Masse og se på. Anbefaler og ta togturen.inn i fjellet. Flott utsikt til Rondane.

Dato for opplevelse: august 2015
4  Takk, Gryodd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2015 via mobile enheter

En fantastisk måte å få oppleve norsk gruvehistorie, samt livet i et gammelt bergverkssamfunn. En utmerket guide førte oss, i gruvetoget, 600 meter inn i gruven. Vel inne i gruven, ble det en stopp for omvisning i Worms hall. Guiden ga oss rikelig informasjon om historien bak gruvedriften i regionen, i tillegg til at liten og stor fikk anledning til å stille spørsmål om virksomheten. I tillegg til omvisning i gruvene, så er det et utmerket nasjonalparksenter i tilhørende bygning. Selve turen inn i gruven varer Ca 45 min, og koster kr 85 for voksne. Anbefaler absolutt en tur inn i gruven. Det eneste jeg vil utsette vedrørende gruvene er; dårlig skilting nede i bygda om at det er åpne attraksjoner!

Dato for opplevelse: juli 2015
1  Takk, John R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser