Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Opplevelse

Innholdsrik og artig opplevelse i Folldal. Mye interessant og se på, og fine bygg. Artig å se hvor... les mer

Anmeldt 27. juli 2020
klllk
,
Norge
via mobile enheter
Interessant og spennende tidsreise

Gratis museum med opplevelse av norsk gruvehistorie. Anbefalt med vogntur inn i gruven. En fin med... les mer

Anmeldt 17. juli 2016
DocKenny
,
Norge
via mobile enheter
Les alle 24 anmeldelsene
  
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
7
12
3
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7
12
3
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 24 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Innholdsrik og artig opplevelse i Folldal. Mye interessant og se på, og fine bygg. Artig å se hvor bra de har bevart alt. Her kan man også ta seg en tur med tog inn i gruvene, spennende. Det er også cafe med bra servering, blant annet koldtbord tallerken med lokale produkter. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, klllk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Veldig goe service og veldig gøy gruve tur, lærerik.
Utrolig fornøyd, og veldig fint tur område for store og små

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Anderstengesdal1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019

Det er på steder man ved en tilfeldighet ramler innom som sørger for de store overraskelsene. På tur mellom Hamar og Trondheim kjørte vi over Venabygdsfjellet og om Folldal. I Folldal så vi et skilt som ga oss en pekepinn på at her var det mulighet for et kafèmåltid. Vi var sultne og fulgte skiltingen. Og kom til en regelrett perle i Norge. Et gruvemuseum med muligheter for en togtur inni gruva, overnatting hvis man ønsket det og ikke minst muligheten for et godt måltid. Og godt var det. Lokalmat laget med sjel. Elgpølse med stekte poteter var der og da et virkelig herremåltid, det samme var noe så enkelt som karbonade med speilegg. Når alt dette er laget av lokale råvarer så må dette bli bra, I tillegg til særdeles hyggelig betjening på alle plan og en både spennende og historisk atmosfære ble dette en av de absolutt bedre lunsjene vi noen gang har hatt. Vi hadde dessverre ikke tid til togturen denne gangen, men vi kommer garantert tilbake for å bl.a. annet få med oss den opplevelsen og da kan det hende vi tar med oss en overnatting i tillegg. Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2019

Tok den guidede turen gjennom gruva med noen venner, og guiden vår var fenomenal. Hu var lett å prate med, og hadde en fin flyt i informasjonen som gjorde det gøy å lære om gruva og dens historie. Om de andre guidene her er halvparten så karismatiske og engasjerte som Ariadne så blir turen uforglemmelig!

Er ikke typen som elsker museer, men å se mammuten var noe for seg sjæl, som jeg kan anbefale. Var ikke innom kroa.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Solheimo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017 via mobile enheter

Mye historie og fakta. Turen inn i gruvene var verdt hver krone. Flink og morsom guide. Prøvde ikke kroa.

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Mathias d
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 31. juli 2017

Det var hyggelig. Dere er velkommen innom :-) når dere er i Folldal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser