“Anbefales”
Anmeldelse av Fabriken Artisan Bakverk

Fabriken Artisan Bakverk
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Vennesla
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod pizza- også glutenfri. Hyggelig betjening god servicekult lokale. Anbefales selv om det er litt " usentralt"

Takk, christinaeY7260GO

Anmeldt 12. februar 2020

Stilig, rustikt og uformelt miljø der du bestiller og betaler ved disk. Her kan du kose deg med en god kopp kaffe og bakverk, lunsjbuffét, forskjellige salater, og spist, men ikke minst: pizza! Vi bestilte nr 14 og 19, og begge var helt perfekte. Nydelig bunn, fresh garnityr og masse smak. Ops, holdt på å glemme at du kan nyte et glass vin el øl til. Eller hva med et slag kort med eller annet spill sammen med gode venner?

PS:
Gjester på Q42 kan bare glede seg 😊

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, benten2017
Anmeldt 1. desember 2019

Anbefales! Bestilte en glutenfri pizza pollo som smakte fantastisk. Serviceinnstilte ansatte og koselig atmosfære.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Sunshine787633
Anmeldt 6. november 2019

Vi spiste calzone der for andre gang sist uke. Like god som sist. Og den er så stor at neste gang deler vi en. Mer enn nok til to personer.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Astri44
Anmeldt 6. april 2019

Etter mange svært positive artikler i aviser og på nett, var vi 2 voksne og 3 barn, veldig spente på å prøve den "berømte" pizzaen mm.
vi prøvde litt av hvert, og ingenting smakte til forventningene. Lokalene og de ansatte er glimrende, men det skorter på smaksopplevelsen. Prisnivået er i høyeste laget når smakene ikke er som i de burde være...… Pizza Margaritha minnet på smak om COOP sin Margaritha fra frysedisken.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, SteinRogerB

Reisende som så på Fabriken Artisan Bakverk, så også på

Vennesla, Vennesla

Har du vært i Fabriken Artisan Bakverk? Del dine erfaringer!