“Supert sted formarkering av store begivenheter”
Anmeldelse av Vigeland Hovedgard

Vigeland Hovedgard
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Vennesla
Prisklasse: kr 85 - kr 1 500
Anmeldt 22. august 2020

I august 2020 hadde vi konfirmasjonsmiddagen for dattera vår på Vigeland Hovedgård. Vi leide 2.etasje i hovedbygget - Kongesalen og tilhørende stuer. Vi hadde en helt FANTASTISK flott dag! Omgivelsene er idylliske, lokalene ærverdige og staselige - og, ikke minst: Arrangementansvarlig og alt øvrig personale var utpreget hyggelige og hjelpsomme. Alt ble tatt hånd om på upåklagelig vis. Maten var KJEMPEGOD (vi hadde bestilt tapasmenyen som het Street Food), og alt ble servert på en delikat måte. Om et par år skal vi ha ny konfirmasjon, og da er det ingen tvil om at vi kommer til å kontakte Vigeland Hovedgård på nytt. Stedet anbefales på det varmeste😃

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Tupsi

Anmeldt 1. desember 2019

Etter brann for noen år siden, nå oppbygd på nytt som nytt spisested, julebord etc. Typisk søndagssted for familie som vil spise buffet. Bar med dansegulv i 2 etg. Spiste julemat her på firmatur, helt greit men ikke mere enn det. Terningkast 3, greit renhold, men noe uheldig gjest med for mye innabords denne kvelden som hadde kastet opp på wc. Lite bar erfaring på ansatte, og servering til gjester som allerede hadde fått for mye. Typisk julebord på landet...ikke et sted jeg vil tilbake til...

Dato for besøk: desember 2019
2  Takk, Supedad_from_Norway
Anmeldt 18. august 2017

Ja! Vigeland Hovedgård har fått til det de fleste andre strever med, nemlig en god søndagsbuffet. Etter et par besøk sitter vi igjen med opplevelse av riktig god mat i et hyggelig lokale plassert i vakre omgivelser i trivelige Vennesla. Hyggelig betjening som sørger for fulle, innbydende matfat, rydding og sjarmerende vennlighet kombinert med en kaffekopp på uteterrassen, forsterker vår oppfatning av dette er det beste søndagsbuffettilbudet i mils omkrets.

Dato for besøk: august 2017
2  Takk, kleppah

Reisende som så på Vigeland Hovedgard, så også på

Har du vært i Vigeland Hovedgard? Del dine erfaringer!