Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afternoon Tea”
Anmeldelse av Vigeland Hovedgard

Vigeland Hovedgard
Vurdert som nr. 3 av 8 Restauranter i Vennesla
Prisklasse: USD 85 - USD 1 500
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

En fantastisk opplevelse. Vi ble godt mottatt og fikk et godt utvalg av tea og nydelig mat. Proseccoen var og kjempe god. Hver smaksbit på brettet smakte vidunderlig og vi ble godt tatt vare på av de ansatte. Dette anbefales virkelig og her kommer vi til å komme igjen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Northagen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 7 anmeldelser

Anmeldt 19. november 2020

Veldig god, mat! Flott servise
Vi var det med familien, hadde en helt fantastisk opplevelse! Vi vil gjerne tilbake

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Izziznaor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. august 2020

I august 2020 hadde vi konfirmasjonsmiddagen for dattera vår på Vigeland Hovedgård. Vi leide 2.etasje i hovedbygget - Kongesalen og tilhørende stuer. Vi hadde en helt FANTASTISK flott dag! Omgivelsene er idylliske, lokalene ærverdige og staselige - og, ikke minst: Arrangementansvarlig og alt øvrig personale var utpreget hyggelige og hjelpsomme. Alt ble tatt hånd om på upåklagelig vis. Maten var KJEMPEGOD (vi hadde bestilt tapasmenyen som het Street Food), og alt ble servert på en delikat måte. Om et par år skal vi ha ny konfirmasjon, og da er det ingen tvil om at vi kommer til å kontakte Vigeland Hovedgård på nytt. Stedet anbefales på det varmeste

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Tupsi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. desember 2019

Etter brann for noen år siden, nå oppbygd på nytt som nytt spisested, julebord etc. Typisk søndagssted for familie som vil spise buffet. Bar med dansegulv i 2 etg. Spiste julemat her på firmatur, helt greit men ikke mere enn det. Terningkast 3, greit renhold, men noe uheldig gjest med for mye innabords denne kvelden som hadde kastet opp på wc. Lite bar erfaring på ansatte, og servering til gjester som allerede hadde fått for mye. Typisk julebord på landet...ikke et sted jeg vil tilbake til...

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. august 2017

Ja! Vigeland Hovedgård har fått til det de fleste andre strever med, nemlig en god søndagsbuffet. Etter et par besøk sitter vi igjen med opplevelse av riktig god mat i et hyggelig lokale plassert i vakre omgivelser i trivelige Vennesla. Hyggelig betjening som sørger for fulle, innbydende matfat, rydding og sjarmerende vennlighet kombinert med en kaffekopp på uteterrassen, forsterker vår oppfatning av dette er det beste søndagsbuffettilbudet i mils omkrets.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, kleppah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vigeland Hovedgard, så også på

 

Har du vært i Vigeland Hovedgard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.