“Mat nr 12 og 16”
Anmeldelse av Panthip Thaimat

Panthip Thaimat
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Vennesla
Beskrivelse: Vi serverer god og autentisk mat fra det thailandske kjøkken, laget med ferske råvarer. Store og rimelige porsjoner. Stor gratis parkeringsplass rett utenfor luka. Du finner oss ved Rema 1000 på Vikeland, Vennesla
Anmeldt 2. november 2022

Dette smakte ikke godt,lite kjøtt i porsjonene.
Veldig mye bønner og lite annet av grønnsaker i nr 16, Nr 12 skulle være sursøt saus,smakte ikke det i det hele tatt,alt for mye gulrøtter,en andre grønnsaker,og veldig lite kjøtt i begge porsjoner,sjeldent mannen i huset sier,dette smakte ikke godt.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 202marianna

Anmeldt 16. mai 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig betjening. Rik og omfattende meny med mat både for de som liker maten sterk eller som meg, noe mildere.

Dato for besøk: april 2021
2  Takk, SurreHue73
Panthip ThaiMat, Daglig leder på Panthip Thaimat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2021

Så bra og høre. Takk for hyggelig omtale :)

Anmeldt 9. januar 2021 via mobile enheter

Beste thai-mat jeg har spist i Norge. Store og gode porsjoner og gode priser. Må besøkes om du bor i Vennesla!

Dato for besøk: januar 2021
1  Takk, Hans Majestet S
Panthip ThaiMat, General Manager på Panthip Thaimat, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2021

Det var hyggelig å høre, setter stor pris på det :)

Anmeldt 2. november 2020

Har testet mange take away plasser med thaimat, men dette var noe av det beste jeg har smakt. Kjempe gode vårruller.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, kjell1234567

Takk for super omtale :)

Anmeldt 1. november 2020

Dato for besøk: oktober 2020

Reisende som så på Panthip Thaimat, så også på

Har du vært i Panthip Thaimat? Del dine erfaringer!