En nydelig liten plass. En oppstillingsplass her, en der... Du måtte lete for å finne plassene, men hvilke vakre plasser. Nære sjø, du står nesten i vannkanten pæmoen av plassene.
Nytt servicebygg, trur det må være det beste vi har sett.
Anbefales.
Nytt servicebygg, trur det må være det beste vi har sett.
Anbefales.
Leide hytte, men neste gang blir det hotell! Hytta manglet gardiner både i hovedrom og på badet. Her sover og dusjer man for åpen sene. Dusjforheng, madrass var skitten. Dårlig renhold. Ingen kroker eller hyller på badet. Lekkasje i vannkran på badet. Koppene i kjøkkenskap var heller ikke rene. Kommer nok ikke tilbake hit....
Veldig fin beliggenhet ved fjorden og mulighet til å leie båt for å fiske. Det virker som om de er i ferd med å pusse opp hele plassen. Kunne nok med stor fordel ha pusset opp sanitær anlegget men det kommer nok etter vært ikke mye som skal til før dette er en veldig fin plass for bobiler og campingvogner. Stille og rolig er nok best for voksne uten barn. Vi kommer igjen hvis vi er på disse kanter av landet
Fin campingplass under oppgradering med båtutleie. Flott beliggenhet nede ved sjøen. Flink betjening. Utleie av hytter i forskjellige størrelser. Fine forhold for bobiler etc. Egen sandstrand på området. Bybuss 2 ganger pr time.
Dyr hytte. Kjøleskap som lukta høgg. Verandadør som ikke gikk igjen. Anbefales ikke. De bytta kjøleskap, men renholdet generelt i hytta er for dårlig til den prisen. God størrelse på hytta, men hjelper lite.
Hele plassen er oppgravd og rotete, blir vel bra når det blir ferdig. Vi var 4 stk. som overnatta i hytte med 2 soverom. Flott hytte med oppvaskmaskin, vaskemaskin,steikeovn,kjøleskap og mikro.
Stor stue med stort spisebord og sofagruppe og ikke fungerende tv. Kom til ferdig oppredde senger og gode madrasser i sengene, deilig!!
Ringte resepsjonen om tv og at strømmen gikk og måtte da snakke engelsk for å bli forstått!! Ikke holdbart spør du meg.
Dårlig system for dusj på badet!! Vær obs på at dusjen er kobla til kranen på håndvasken. En av oss fikk dusje istedenfor å vaske hender. Liten hendel på kranen som må skrus over. Dette er en dårlig løsning, da det er svært vanskelig å få rett temperatur på vannet i dusjen.
Dette blir nok en fin plass når uteområdene får gro til. Hyttene er flotte og har god plass.Ligger fin til ved sjøen litt utenfor Florø.