Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
ZenHotels.com
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (56)
Filtrer anmeldelser
56 resultater
Vurdering fra reisende
13
14
19
3
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
14
19
3
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 56 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var der to netter med vanlig telt på ‘free seating’-området. Det fremstod mer som myr enn plen, altfor dårlig drenert. Når jeg klagde på dette fikk jeg beskjed at de ikke ‘kan styre over vær’, en helt irrelevant kommentar da andre plasser på området var mye tørrere. Ellers generelt lite pent campingområde, så ut som de heller ville ekspandere enn å ta vare på det de har. Ekstra kostnad for dusj og minigolf- betalte 425 kr per natt og føler det var veldig dårlig valuta for pengene.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ingridmY8952YC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020

Var på tur med 4 familier og spurte om plass i nærheten av hverandre. En av familiene ble plassert på en gammel fastplass som kun besto av sand- med påfølgende irritasjon over uteområde som nesten ikke kunne brukes. Dette ble ikke opplyst om ved ankomst og da vi etter noen dager gikk til resepsjonen for å klage, fikk vi beskjed om at dette måtte gjøres på mail. Svaret vi fikk på mail var overraskende da det ble spurt om hvorfor vi ikke hadde klaget tidligere og at det var mange ledige plasser på området. De kunne tilby oss noen døgn gratis i kompensasjon ved neste besøk-men dette frister dessverre ikke.
Området så litt uferdig ut- ser at flere har reagert på dette tidligere.
Onsakervika Camping har en fin strand og Ok renhold. Det positive stopper dessverre der. Utvalget i butikken var dårlig og de gikk tom for pommes frites i kiosken. Dette burde vært bedre i høysesong da det er langt til nærmeste butikk.
Mygg var det nok av- men dette kan de ikke gjøre noe med.
Kommer nok dessverre ikke tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Pianist1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Fin plass med nydelig strand. Pussig med dotømming rett ved utleieplassene. Lukt når bilene og vognene tømte. Vi satt fem meter unna.. Hyggelig resepsjonist/servitør, som kun snakket engelsk. Rene og moderne sanitæranlegg. Stort + Må nevne at vi kom hjem ganske så oppspist av mygg....

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 93 217 766
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Flott strand for småbarnsfamilier.
Hyttene er ok, mangel på myggnetting over vinduer, så myggen har fri tilgang løpet av natta og mangel på kjøligere luft er fraværende .Område generelt er meget fint.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Discover43274143957
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Mindre hyggelig øvre del med utsikt til søppelkonteinere og rot. Del ved stranden fin. Stranden det beste med campingen-oppveier det negative. Ok sanitærbygg,men lukter tidvis kloakk. Det koster 5 kr å vaske opp!( første camping jeg har vert med på dette) mye rot med adgangskort som ikke virket.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lykkeilivet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser